Menu
 

Foto, video: Nosvinēta Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas jubileja

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto, video: Nosvinēta Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas jubileja Foto: Ikšķiles novada pašvaldība. Video: "Fakti TV"

Svētdien Tīnūžu tautas namā ar koncertu “Es nesu Latviju sevī” nosvinēta Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas 5 gadu pastāvēšanas jubileja un iedegta pirmā svece Adventa vainagā.

Jubilejas pasākuma apmeklētājus priecēja Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas audzēkņu un pedagogu koncerts. Notika arī mākslas konkursa “Es nesu Latviju sevī” laureātu apbalvošana un izstādes atklāšana (izstāde apskatāma līdz 4. janvārim), informē Ikšķiles novada pašvaldībā.

"Esam sajūsmā par mūsu bērnu apdāvinātību, esam sajūsmā par mūsu Mūzikas un mākslas skolas pedagogiem, par viņu māku mūsu bērniem iemācīt. Esam sajūsmā par mūsu vecākiem, kas mums uzticējās savā laikā, un tapa viena no pēdējām pašvaldības dibinātām skolām. Skola ir sasniegusi fantastiskus rezultātus. Tiešām ir tāda laba sajūta, ka tas viss ir kādam vajadzīgs. Vajadzīgs mūsu bērniem, viņu personības attīstībai," uzrunājot klātesošos, sacīja Ikšķiles novada domes priekšsēdētājs Indulis Trapiņš.

Savukārt Ikšķiles Mūzikas un mākslas skolas direktore Valda Jermanova norādīja, ka kopš 2013. gada septembra līdz 2018. gada 2. decembrim kopā notikuši 102 koncerti ar skolas audzēkņu piedalīšanos un 58 izstādes. "Esam piedalījušies 57 Latvijas un 32 starptautiskajos konkursos un ieguvuši 135 godalgas," ar gandarījumu teic skolas direktore.

Multimediji

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.