Menu
 

Lidostā "Rīga" atzīmēs filmas "Pērkons. A VR Rockumentary" prezentēšanu ASV

  • Autors:  LETA
Lidostā "Rīga" atzīmēs filmas "Pērkons. A VR Rockumentary" prezentēšanu ASV Publicitātes foto

Par godu filmas "Pērkons. A VR Rockumentary" gaidāmajai prezentācijai Ņujorkā, starptautiskajā lidostā "Rīga" 10. decembrī plkst. 18.00 notiks pre-party pasākums, uz kuru aicinātas Latvijas rokmūzikā un Trešās atmodas kustībā iesaistītās personības, aģentūru LETA informēja starptautiskās lidostas "Rīga" vecākais sabiedrisko attiecību speciālists Gvido Dzērve.

Lidostā "Rīga" pirmdienas vakarā būs arī skatāma tiešraide no filmas pirmizrādei veltītās preses konferences. Lai piedalītos šajā pasākumā, uz ASV dosies komponists Juris Kulakovs un soliste Ieva Akuratere.

ASV tapusī virtuālās realitātes īsfilma stāsta par "Pērkonu" un tā lomu PSRS sabrukumā. Filmas veidotāji ir Mineapoles reklāmas aģentūra "Fallon Worldwide", projekta radošais direktors ir Korijs Makleods.

Filmas pirmā publiskā izrādīšana norisinājās maijā Francijā notikušajā "VivaTech" konferencē Parīzē, savukārt septembrī Rīgā notika filmas starptautiskā pirmizrāde.

"Es jūtos ļoti aizkustināta un pagodināta, ka mūsu rokgrupas "Pērkons" darbība, dokumentēta virtuālā filmas stāstā, ir uzrunājusi amerikāņu sabiedrību un likusi sajust līdzīgas pārdomas par humānismu, laikmeta griežiem un radošas personības alkām izpaust savu pārliecību," savas emocijas par filmas izrādīšanu ASV aprakstījusi Akuratere.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.