Menu
 

Jūrmalas Kultūras centrā atklās Annas Heinrihsones izstādi "Mans miers ir beigts"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

29.maijā plkst. 18.00 Jūrmalas Kultūras centra (Jomas iela 35) 1. stāva foajē tiks atklāta Annas Heinrihsones izstāde “Mans miers ir beigts”.

Profesora Andra Freiberga mīļotā skolniece, Oļģerta Krodera īpaši cildināta, Večellas Varslavānes publiski atzīta radošā mantiniece – Anna Heinrihsone teātra pasaulē pēdējos trīsdesmit gadus ir pazīstama kā viena no vadošajām kostīmu māksliniecēm. Bet ne tikai! Anna Heinrihsone ir zināma arī kā gleznotāja. Iepriekšējos darbos raksturīgās košās krāsas izstādē “Mans miers ir beigts” nomaina monohromi sakņu zīmējumi.

“Saknes ir neparasti veidojumi. Tās ir kā gals un sākums vienlaicīgi. Esmu tām pateicīga par daudziem laimīgiem apskaidrības mirkļiem, pielīdzinu to zināmai pielūgsmei,” stāsta pati māksliniece.

Viss radošais Annas Heinrihsones ceļā ir kā monolīts pētījums un radošās izpausmes darbs, kas aizsācies ar pirmajām izstādēm. Izstāde “Mans miers ir beigts” ir fragments, ko māksliniece piedāvā skatītājam. Iespējams, ka daudziem, kas raduši pie mākslinieces ironijas un humora, kā arī košajām krāsām, šī izstāde šķitīs visnopietnākā mākslinieces radošajā ceļā. Īpaši tiem, kuriem kāds no tuvajiem ir aizbraucis no Latvijas un saknes daļēji vai pavisam no dzimtenes ir izrautas.

Izstāde būs skatāma no 29.maija līdz 17.jūlijam, darba laiks no otrdienas līdz sestdienai no plkst. 12.00 līdz 18.00, pirmdiena, svētdiena slēgts. Ieeja izstādē bez maksas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.