Menu
 

Mārupes novadā sveikta simtgadniece

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.marupe.lv Foto: www.marupe.lv

Svētdien, 1. martā, apaļi simts gadi apritēja Mārupes novada iedzīvotājai Lilijai Celmiņai. Pirmdien jubilāri mājās sveica Mārupes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs un Sociālā dienesta vadītāja Una Putniņa, vēlot stipru veselību, dzīvesprieku un daudz prieka mirkļu kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem. Kopā ar ziediem un torti simtgadniece saņēma arī pašvaldības dāvanu 150 eiro apmērā.

Kā informē pašvaldības pārstāvji, jubilāre sveicējus sagaidīja skaisti izpušķotā jubilāra krēslā ar mazmazmeitiņas darinātu, karalienes cienīgu kroni galvā, smaidīga, savam vecumam apbrīnojami mundra kopā ar tuviniekiem – meitu Drosmu un mazdēla sievu Mariku. Mājās tobrīd nebija mazdēls Guntis un mazmazmeitiņa Evelīna, kas mācās Mārupes pamatskolas 1. klasē.

Lilijas kundzes ģimene jau desmit gadus dzīvo Mārupes novadā, pati jubilāre atnākusi uz Mārupi pirms četriem gadiem no tēva mājām Vitrupē, Limbažu novadā, kur dzīvojusi kopā ar māsu, līdz māsa devusies aizsaulē. Dzimusi Limbažu novadā daudzbērnu ģimenē, dzīves laikā strādājusi dažādus, arī lauku darbus. Iegūtais rūdījums un darba mīlestība šobrīd palīdz ikdienā uzturēt možu garu, kustēties saviem spēkiem pat pēc nesen pārciestas gūžas operācijas un, cik vien atļauj redze, palasīt arī kādu grāmatu vai žurnālu, stāsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.