Menu
 

Ķekavas novadā gatavojas sagaidīt mājās olimpiskos čempionus Agni Čavaru un Nauri Miezi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldība Ilustrācija - Ķekavas novada pašvaldība

Latvijas 3x3 basketbola izlase, kuras sastāvā ir divi ķekavieši - Agnis Čavars un Nauris Miezis, kuri 28. jūlijā Tokijā kļuva par olimpiskajiem čempioniem, jau piektdien, 30. jūlijā, ieradīsies Latvijā. Ķekavas novads, lepojoties ar saviem novadniekiem, gatavojas puišus sagaidīt mājās, aicinot arī pārējos novada iedzīvotājus vērot sagaidīšanu Ķekavas novada “Facebook” tiešraidē.

Lai godinātu mūsu novada olimpiskos čempionus, pašvaldība aicina iedzīvotājus visas dienas garumā publicēt sveicienus, atmiņu bildes, video mirkļus un uzmundrinošus vārdus savos sociālajos tīklos – gan “Facebook”, gan “Instagram”, lietojot mirkļbirku #CavarsMiezisKevava un atzīmēt Ķekavas novada pašvaldības sociālo tīklu kontus.

Iedzīvotāju sveicienus novada dome sola pārpublicēt pašvaldības sociālajos tīklos, lai vairotu pozitīvās emocijas un lepnumu par ķekaviešiem un viņu sasniegumiem.

Savukārt vakarā pašvaldība aicina pieslēgties tiešraidei Ķekavas novada “Facebook” lapā, kur, gaidot olimpiešus mājās, būs iespēja kavēties atmiņās par to, kā Agnis un Nauris ir uzsākuši savas basketbola gaitas Ķekavā, uzzināt interesantus faktus no viņu dzīves un sagaidīt viņus, atvedot zelta medaļas uz mājām Ķekavā.

Tāpat tiešraides laikā plānots informēt par sportistu ekipāžas maršrutu un atrašanās vietu ceļā uz Ķekavu, kur viņi dosies Reģionālās pašvaldības policijas pavadībā. Tiešraide plānota ne agrāk kā plkst.21.00, bet par precīziem tiešraides laikiem tiks ziņots Ķekavas novada sociālajos tīklos, tuvojoties sportistu ierašanās brīdim.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.