Menu
 

Piešķir Ministru kabineta Atzinības rakstus par ieguldījumu satiksmes nozares attīstībā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.sam.gov.lv Foto - www.sam.gov.lv

Valdība 9.novembrī atbalstīja Ministru kabineta Atzinības rakstu piešķiršanu vairākiem Satiksmes ministrijas kapitālsabiedrību vadītājiem par viņu ieguldījumu satiksmes nozares attīstībā un pilnveidē.

Kā informē ministrijā, valdība lēmusi par Ministru kabineta Atzinības raksta piešķiršanu Valsts dzelzceļa administrācijas direktoram Jurim Iesalniekam par ieguldījumu dzelzceļa nozares attīstībā un normatīvo aktu atbilstības nodrošināšanu starptautiskajām prasībām.

Ministru kabineta Atzinības rakstu saņems VSIA “Latvijas Valsts ceļi” valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Lazdovskis par ieguldījumu Ķekavas apvedceļa privātās un publiskās partnerības projekta izstrādē un virzībā, veicinot autoceļu jomas attīstību, norāda ministrijā.

Par ieguldījumu publisko pakalpojumu attīstībā un tiesiskā regulējuma pilnveidošanā ceļu satiksmes jomā, kā arī Rīgas motormuzeja un Biķernieku kompleksās sporta bāzes attīstībā Ministru kabineta Atzinības rakstu saņems VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” valdes priekšsēdētājs Andris Lukstiņš. Tāpat Ministru kabineta atzinības rakstu saņems VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” valdes loceklis Jānis Kancēvičs par ieguldījumu ceļu satiksmes jomas attīstībā.

Par ieguldījumu neatkarīgās Latvijas jūrlietu valstiskās pārvaldes sistēmas veidošanā, Latvijas Jūras administrācijas attīstībā un starptautiskās autoritātes nostiprināšanā Ministru kabineta Atzinības rakstu saņems VSIA “Latvijas Jūras administrācija” valdes loceklis Artūrs Brokovskis-Vaivods, vēsta ministrijā.

Ministru kabineta Atzinības raksts tiek piešķirts, lai privātpersonām izteiktu valdības atzinību par izciliem sasniegumiem tautsaimniecības, zinātnes, izglītības, veselības, vides aizsardzības, valsts pārvaldes, kultūras, sporta un valsts aizsardzības jomā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.