Menu
 

Ķekavas novada Goda pilsoņa apbalvojums piešķirts bibliotekārei Markelovai, skolotājai Volosovskai un vēstures entuziastam Andersonam

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ķekavas novada Goda pilsoņa apbalvojums piešķirts bibliotekārei Dainuvītei Markelovai, skolotājai Veltai Volosovskai un vēstures entuziastam Ojāram Andersonam, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Markelovai apbalvojums piešķirts par 50 gadu godprātīgu darbu Baložu pilsētas bibliotēkā un ieguldījumu Ķekavas novada attīstībā.

Volosovskai tas piešķirts par nesavtīgu sevis veltīšanu latviskās identitātes kopšanā, mācot Ķekavas vidusskolas skolēniem veidot bagātīgu un pareizu latviešu valodu.

Savukārt Baldonietim Andersonam goda pilsoņa apbalvojums piešķirts par mūža ieguldījumu Ķekavas novada kultūrā, vēstures apzināšanā, tūrisma piedāvājuma izveidē un atpazīstamības veicināšanā.

Šogad tika saņemti 16 pieteikumi par 12 pretendentiem.

Goda zīme "Ķekavas novada Goda pilsonis" ir vienreizējs apbalvojums, ko vienai personai var piešķirt tikai vienu reizi. Apbalvojumu viena kalendārā gada laikā var piešķirt ne vairāk kā trim personām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.