Menu
 

Salaspils iedzīvotāja nosvinējusi 100 gadu jubileju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.salaspils.lv Foto - www.salaspils.lv

9.septembrī savu 100 gadu dzimšanas dienu nosvinējusi Salaspils iedzīvotāja Irina Lavrenova, kura dzimusi 1923.gada 9.septembrī Rēzeknes novada Andrupenes pagastā. Dzimšanas dienā jubilāri devās sveikt Salaspils novada domes priekšsēdētāja vietniece sociālajos un sporta jautājumos Malda Caune un Salaspils Sociālā dienesta darbiniece Nellija Briede, informē Salaspils novada pašvaldībā.

“Satiekot jubilāri, nekad nenoticēsi, ka apaļi 100! Tik moža, tik mīlestības pilna, tik sirsnīga! Klāts galds, un visas dienas garumā gaidāmi ciemiņi. Jautāju, kas palicis vairāk atmiņā. Tas, ka no 1957.gada dzīvo Salaspilī, uzcelta mājiņa, cik nu rocība ļāva. Viss skaistais ap māju stādīts un kopts! Kā nostrādāti arī 37 darba gadi. Strādāts maizes ceptuvē, slavenajā Kuzņecova rūpnīcā un vēl citur. Viņa piebilst, ka ļoti palicis atmiņā, kad Andrupenē mācījusies skolā 4.klasē un uz skolu atbraucis viens no Latvijas valsts izveidotājiem, pirmais Latvijas pagaidu valdības vadītājs Kārlis Ulmanis. Visiem braucot, mājis ar roku un skolēniem izdalījis barankas," atstāsta M.Caune.

"Irinas kundzei ir brīnišķīgs dēls un dēla kundze, daudz radu, daudz mazbērnu un mazmazbērnu. Un visi ciemojas pie savas mīļās simtgadnieces. Novēlam Irinas kundzei, lai katra diena ir kā šodiena ar tik asu prātu un mīlestības piepildītu sirdi, kā arī labu, labu veselību!” teic priekšsēdētāja vietniece.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.