Menu
 

Ikšķilē sveic likumsargus Policijas dienā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ikšķilē sveic likumsargus Policijas dienā Foto: Ikšķiles novada pašvaldība

5. decembris ir Policijas diena, kad Ikšķiles novada pašvaldība jau tradicionāli godina Reģionālās pašvaldības policijas darbiniekus. Arī šogad tika pasniegtas pateicības likumsargiem par ieguldīto darbu sabiedriskās drošības un kārtības nodrošināšanā Ikšķiles novadā.

Vēsturiski šis datums saistīts ar 1918. gadu, kad 5. decembrī, neilgi pēc Latvijas Republikas proklamēšanas, Tautas padome pieņēma noteikumus "Pagaidu noteikumi par iekšējās apsardzes organizēšanu". Kopš minētā normatīvā akta pieņemšanas tika uzsākts darbs pie policijas veidošanas. Šogad aprit policijas dibināšanas 100. gadskārta, informē Ikšķiles novada pašvaldībā.



Ikšķiles novada pašvaldības priekšsēdētāja vietnieks Česlavs Batņa savā uzrunā izteica pateicību ikvienam policistam, kas godprātīgi veic savus dienesta pienākumus un rūpējas par sabiedrisko drošību un kārtību novadā: "Izsakot pateicības vārdus, vēlos atzinīgi novērtēt un arī turpmākajā darbā novēlēt ikvienam likumsargam un ikvienā situācijā saglabāt cilvēcisku, pretimnākošu un uz izpratni vērstu komunikāciju ar iedzīvotājiem."



Svinīgi tika pasniegta arī Valsts policijas pateicība Reģionālās pašvaldības policijas Ikšķiles novada nodaļai par sekmīgu sadarbību un ieguldījumu sabiedriskās kārtības nodrošināšanā un sakarā ar Latvijas Valsts policijas 100. gadadienu. Arī Ikšķiles vidusskolas direktore Ginta Liepiņa sveica klātesošos viņu svētku dienā un pasniedza pateicības par veiksmīgu sadarbību, vēsta pašvaldības pārstāvji.



Savukārt Ikšķiles novada pašvaldības Izglītības, sporta un jaunatnes lietu pārvaldes vadītāja Agnese Jankuna, pasniedzot pateicības, atzina, ka policisti ir ne vien lieliski palīgi ikdienas darbā, kuri sniedz drošu atbalstu organizētajos pasākumos un notikumos, bet arī veic izglītojošo darbu, pamācot – kas un kā būtu labāk darāms. Papildus īpaša pateicība – roku darba cepums – tika Reģionālās pašvaldības policijas Ikšķiles novada nodaļas priekšniekam Gundaram Dzenim par atsaucību, gatavību palīdzēt un atbalstīt ikvienā diennakts stundā un ikvienā situācijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.