Menu
 

Starp fotokonkursa "Varoņu spēks" uzvarētājiem – arī Salaspils skolnieks

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Pieminot vecvectēvu". Foto – Jēkabs Čudars "Pieminot vecvectēvu". Foto – Jēkabs Čudars

Noslēdzies fotokonkurss jauniešiem “Varoņu spēks”, un ir noskaidroti desmit darbi, kurus šī gada 7.novembrī izstādīs Saeimas namā. Viens no konkursā uzvarējušo fotogrāfiju autoriem ir Jēkabs Čudars no Salaspils 1.vidusskolas.

Svinot Latvijas armijas 100.dzimšanas dienu un atzīmējot Lāčplēša dienu, jaunieši vecumā no 15 līdz 25 gadiem tika aicināti piedalīties fotokonkursā “Varoņu spēks”. Fotokonkursa mērķis bija veicināt jauniešu patriotismu, piederību savai valstij, kā arī radošumu. Darbu vērtēšanā tika ņemta vērā dalībnieka radošā ideja, ieguldītā darba apjoms, oriģinalitāte un fotogrāfiju mākslinieciskā kvalitāte.

Fotokonkursu organizēja Saeima, savukārt rīkoja Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija sadarbībā ar Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem (NBS) un Jaunsardzes centru.

Kā informēja Saeimas preses dienests, uzvarētāju darbus iekļaus izstādē, kuru svinīgi atklās Saeimas namā šī gada 7.novembrī. Konkursa uzvarētāji tiks aicināti uz izstādes atklāšanu, varēs apmeklēt NBS Jūras spēku Patruļkuģu eskadru, doties ekskursijā pa Saeimas namu, kā arī viesoties Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijā. Pārsteiguma balvas saņems arī skolotāji, kuri mudinājuši savus audzēkņus piedalīties konkursā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.