Menu
 

Labdarības akcijā "Paēdušai Latvijai" veikalos "Rimi" piepildītas 8319 pārtikas pakas

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Noslēdzoties astotajai labdarības akcijai "Paēdušai Latvijai", mazumtirdzniecības veikalos "Rimi" Rīgā un lielākajās Latvijas pilsētās piepildītas 8319 pārtikas pakas, kas paredzētas trūkumā nonākušām ģimenēm, informēja mazumtirgotāja "Rimi Latvia" pārstāve Regīna Ikala.

Viņa norādīja, ka visaktīvākie akcijas dalībnieki Rīgā bija "Rimi Spice" un "Rimi Alfa" apmeklētāji, kopumā piepildot 681 paku, bet ārpus Rīgas atsaucīgākie iedzīvotāji bija Rēzeknē, piepildot 716 pārtikas pakas. Liela aktivitāte bija arī Liepājā, Ventspilī, Siguldā un Ogrē.

Pēc Ikalas teiktā, palīdzība galvenokārt domāta ģimenēm ar bērniem, kurām ir zemi ienākumi, bet nav piešķirts trūcīgo vai maznodrošināto statuss. Iespēju robežās atbalsts tiks sniegts arī pensionāriem, invalīdiem ar zemiem ienākumiem un pēkšņā nelaimē nonākušajiem, kuriem nav piešķirts kāds no statusiem.

Latvijas Samariešu apvienības pārtikas banka "Paēdušai Latvijai" organizē dažāda veida palīdzību ģimenēm, kuras nonākušas trūkumā - gan komplektējot pārtikas pakas, gan organizējot izklaidējošus un izglītojošus pasākumus. Kopš 2016.gada par partneri kļuvis "Rimi Latvia", divreiz gadā aicinot piepildīt pārtikas pakas trūkumā nonākušajiem ģimenēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.