Menu
 

Foto: Aicina piedalīties labdarības turnīrā bērnu ratiņtenisa attīstībai Apriņķis.lv

  • Autors:  "Rīgas Apriņķa Avīze"
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ratiņteniss – tas ir teniss cilvēkiem ar kustību traucējumiem, kuri pārvietojas ratiņkrēslā. Pateicoties Terēzai Stenclavai un Žanetei Vasaraudzei-Gailītei, šis sporta veids pirms astoņiem gadiem parādījās arī Latvijā.

“Tas ir brīnišķīgi, ka parādījās vēl viens sporta veids, kurā var piedalīties gan pieaugušie, gan bērni ar dažādiem kustību traucējumiem. Viņiem visiem patīk šis sporta veids, daudzi pat ir piedalījušies starptautiskajās sacensībās un nometnēs, kur satikuši daudz jaunu draugu un domubiedru, kurus vieno sports – teniss! Tas ir iemesls izrauties no mājām, tas ir veids, kā atgūt dzīvesprieku!” atzīst abas sporta entuziastes.

“Bērniem un jauniešiem ir liela vēlme turpināt darboties iesāktajā sporta veidā, ar to saistot arī savu nākotni, bet diemžēl tam pietrūkst finansējuma. Mums ir vajadzīga palīdzība, lai bērni un jaunieši ratiņkrēslā varētu turpināt nodarboties ar ratiņtenisu! Tāpēc mēs vēršamies pie sabiedrības ar lūgumu palīdzēt.”

15.februārī ratiņteniss Latvijā svinēs astoto dzimšanas dienu. Par godu tam, biedrība “Tenisa skola TS” organizē tenisa dubultspēļu labdarības turnīru “Ratiņtenisam BŪT 2020”. Turnīrā tiek aicināts piedalīties ikviens spēlēt un/vai palīdzēt gribētājs! Katra turnīra spēlētāja dalības maksa tiks novirzīta kā ziedojums “Tenisa skolas TS” organizētajām bērnu un jauniešu ratiņtenisa aktivitātēm. Katrs varēs iemaksāt, cik var un grib. Turnīra laikā būs iespēja piedalīties arī izsolē.

Pateicoties biedrības “Teniss Rīgā” atbalstam, dubultspēļu turnīrs notiks tenisa klubā “Concept” Jūrmalā, Vienības prospektā 36.

Būs gardas uzkodas, kuras piedāvās lieliskā ģimenes kafejnīca “Dzīvoklis 76”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.