Menu
 

Vides komunikāciju eksperte Elīna Kolāte: Iedvesmas trūkums ir vienkārši slinkums Apriņķis.lv

  • Autors:  "Kodols"
Publicitātes foto Publicitātes foto

Jau trešo gadu "Prāta spēles" – izklaidējošs komandu erudīcijas turnīrs – apceļos visu Latviju, lai noskaidrotu, kur dzīvo visattapīgākie, zinošākie, komunikablākie un prātīgākie cilvēki. Erudīcijas spēlē var piedalīties jebkurš, un dalība tajā ir bez maksas. Atliek vien aicināt talkā draugus, ģimeni un paziņas, izveidot komandu, kas nav lielāka par sešiem cilvēkiem, atvērt mājaslapu www.prataspeles.lv un pieteikt to dalībai spēlē. "Prāta spēles" Latviju apceļos visa gada garumā, un pieturvietu sarakstā ir arī Pierīga: Salaspils (13. marts), Saulkrasti (21. marts), Mārupe (17. aprīlis), Carnikava (8. maijs), Gauja (21. jūnijs) un Ropaži (19. septembris). Vides komunikāciju eksperte Elīna Kolāte "Prāta spēles" spēlē jau četrus gadus, un par šo iespēju viņa saka: "Varu galvot, ka tā ir forša izklaide. Šajā gadījumā – dalība cilvēkiem ir bez maksas, tā ka vienīgais iemesls nepiedalīties – ja neuzzina par šādu iespēju!"

Kas ir ekstrēmākais, ko dzīvē esat darījusi?

Kādu laiku strādāju mikrobioloģijas laboratorijā.

Viens no aizkustinošākajiem brīžiem dzīvē?

Kad dažu mēnešu vecumā dēls pirmoreiz sāka smieties – visticamāk, bija sapratis, pie kādiem vecākiem nonācis.

Kas jūs iedvesmo darbam?

Nekas! Pilnīgi nekas! Taču es negaidu iedvesmu, vienkārši strādāju. Kopš sāku piekopt šādu taktiku, neesmu saskārusies ar tādām problēmām kā "nerakstās" un "nav iedvesmas". Iedvesmas trūkums ir vienkārši slinkums.

Jūsu veselīgie ieradumi?

Piedalos vēlēšanās.

Jūsu kaitīgie ieradumi?

Kopš bērna piedzimšanas man pieauguši spārniņi un virs galvas parādījies nimbs – viskaitīgākais ir tas, ka nekad neatsakos no kokakolas un čipsiem.

Kultūras baudījums, kas pēdējā laikā atstājis spilgtāko iespaidu?

Katru gadu no jauna – etīžu teātra "Nerten" izrādes ir lieliskas!

Grāmata vai filma, ko ieteiktu citiem?

"Terminators 2".

Kādu mūziku klausāties?

Pēdējā laikā klausos to, ko skatās pusotru gadu vecais dēls. Tātad – vai nu multfilmas "Sisidra" mūziku, vai arī Eltona Džona populārākos hitus.

Iecienīta vieta, kur pusdienot?

Mājas un bistro "Stockpot".

Vieta, ko noteikti iesakāt apmeklēt?

Beščadu kalni Polijā, pie Solvākijas un Ukrainas robežas, – mazāk cilvēku un zemākas cenas nekā populārajos Tatros, bet ainavas tādas, ka gribas braukt atkal un atkal.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.