Menu
 

No 11.jūlija vairāki desmiti pasta nodaļu visā Latvijā atsāk darbu sestdienās, tostarp Mārupē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Latvijas Pasts Foto: Latvijas Pasts

Vairāki desmiti Latvijas Pasta nodaļu visā valsts teritorijā no 2020.gada 11.jūlija atsāk klientu apkalpošanu sestdienās un/vai svētdienās. Izvērtējot klientu paradumus un pasta pakalpojumu pieprasījumu, no 2020.gada 13.jūlija vairākām pasta nodaļām tiek mainīts darbalaiks darbdienās. Latvijas Pasts aicina klientus izvērtēt nodaļu apmeklējuma nepieciešamību un maksimāli izmantot iespējas pieteikties pasta pakalpojumiem attālināti.

Sākot ar šīs nedēļas nogali, 11.jūliju, kopumā 40 pasta nodaļu Rīgā, Mārupē, Alūksnē, Bauskā, Cēsīs, Daugavpilī, Dobelē, Gulbenē, Jelgavā, Jēkabpilī, Krāslavā, Kuldīgā, Lielvārdē, Liepājā, Limbažos, Ludzā, Madonā, Ogrē, Ozolniekos, Saldū, Skrundā, Strenčos, Talsos, Tukumā, Valmierā un Ventspilī atsākušas klientu apkalpošanu sestdienās un/vai svētdienās, informē Latvijas Pasta vecākā sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Vineta Danielsone. Precīzs saraksts ar pasta nodaļām, kurās atsāksies darbs brīvdienās, un informācija par darbalaiku pieejama šeit

Tā kā joprojām stingri jāievēro drošības pasākumi, Latvijas Pasts aicina klientus būt saprotošiem un neapmeklēt pasta nodaļu ar slimības simptomiem, savu kārtu uzgaidīt nodaļas ārpusē, uzturēties nodaļā tikai tad, ja atbrīvojusies apkalpojošā kase, nedrūzmēties un ievērot divu metru distanci, kā arī lietot individuālos aizsardzības līdzekļus un ievērot nepieciešamo higiēnu.

Lai nebūtu jāuzkavējas pasta nodaļā, Latvijas Pasts mudina maksimāli izmantot uzņēmuma mobilās lietotnes iespējas, kas ļauj pakalpojumiem pieteikties attālināti un nodaļā ierasties tieši uz sava pakalpojuma saņemšanu, kā arī pāradresēt ienākošos reģistrētos sūtījumu uz kādu no Latvijas Pasta pakomātiem. Attālināti pieteikties pakalpojumiem iespējams 86 lielākajās un noslogotākajās pasta nodaļās visā Latvijā; šo nodaļu saraksts pieejams vietnē pasts.lv. Latvijas Pasts turpina vērtēt pasta nodaļu darbības un sūtījumu piegādes optimālu nodrošināšanu, ņemot vērā ārkārtas situāciju, norāda V.Danielsone. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.