Menu
 

Uz Jūrmalas šosejas satiksme ir atjaunota pa abām brauktuvēm; daudzviet Pierīgā turpinās ceļu remonti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: LETA Foto: LETA

Būvdarbi valsts ceļu tīklā patlaban notiek uz vairāk nekā 60 ceļu posmiem. Tie turpinās arī uz Jūrmalas šosejas (A10), kur būvdarbu gaita ir ļāvusi atcelt ievērojamu daļu no satiksmes ierobežojumiem, un satiksme ir atjaunota pa abām šosejas brauktuvēm. Jūrmalas virzienā ir viena paplatināta josla ar ātruma ierobežojumu 50 km/h. Rīgas virzienā satiksme tiek organizēta pa trim joslām ar ātruma ierobežojumu 70 km/h. Vēl ir iespējami īslaicīgi lokāli satiksmes ierobežojumi.

Uz Tallinas šosejas (A1) Saulkrastu apvedceļā ir trīs luksoforu posmi un divi citi ar priekšrocības ceļa zīmēm. Līdz pat nedēļas nogalei Rīgas virzienā satiksmei būs slēgta nobrauktuve uz autoceļu Saulkrasti–Sēja–Ragana (P6) un arī nobrauktuve no autoceļa P6 Rīgas virzienā. Ir organizēti apbraucamie ceļi. Ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Posms var prasīt pat stundu ceļā, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļā un Satiksmes informācijas centrā.

Uz Jelgavas šosejas (A8) posmā no Jaunolaines līdz tiltam pār Misu satiksme tiek organizēta pa Jelgavas virziena brauktuvi pa vienai joslai katrā virzienā. Remonta posms prasa ceļā pavadīt pusstundu vai pat vairāk.

Uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers–Saulkalne) pārvada pār Daugavpils šoseju (A6) satiksme tiek organizēta pa vienu joslu ar priekšrocības zīmēm, ātruma ierobežojums 50 km/h. Uz autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no dzelzceļa pārbrauktuves Siguldā līdz Jūdažiem ir viens luksoforu posms un ātruma ierobežojums 70, 50 un 30 km/h, vēsta "Latvijas Valsts ceļu" pārstāvji.

Savukārt uz autoceļa Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) posmā no Tīnūžiem līdz Ikšķilei ir trīs luksoforu posmi, ātruma ierobežojums – 70 un 50 km/h. Remontdarbus šajās dienās plāno sākt uz vairākiem reģionālajiem autoceļiem, tostarp uz autoceļa Ķekava–Skaistkalne (P89) Baldones novadā.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, kā arī VAS "Latvijas Valsts ceļi" tīmekļvietnē www.lvceli.lv un navigācijas lietotnē "Waze".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.