Menu
 

Uzsākti seguma atjaunošanas darbi uz autoceļa Ķekava–Skaistkalne

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/LVCELI/ Foto: www.facebook.com/LVCELI/

13.jūlijā uzsākti būvdarbi reģionālā autoceļa Ķekava–Skaistkalne (P89) posmā no Strazdiņiem līdz Mežvidiem (5,223.–9,74.km), informē VAS “Latvijas Valsts ceļi” Komunikācijas daļā.

Darbu ietvaros paredzēts veikt izlīdzinošo frēzēšanu, profila labošanu, asfalta izlīdzinošās kārtas un dilumkārtas ieklāšanu, nomaļu uzpildīšanu ar šķembām un granti, horizontālo apzīmējumu uzklāšanu, pasažieru platformu atjaunošanu autobusu pieturvietās, grāvju un caurteku tīrīšanu, ceļa zemes nodalījuma joslā tuvu brauktuvei esošo un satiksmes drošību pasliktinošo koku un krūmu ciršanu, kā arī zonā gar Ķekaviņas upi tiks uzstādītas drošības barjeras.

Autovadītājiem jārēķinās ar ātruma ierobežojumiem 50 un 70 km/h, kā arī vienā posmā satiksme tiks regulēta ar luksoforiem, kas varētu prasīt papildu 15 minūtes remontposma šķērsošanai, vēsta “Latvijas Valsts ceļu” pārstāvji.

Būvdarbus veic SIA “Ceļu būvniecības sabiedrība “Igate””, to izmaksas ir 814 330 eiro (ar PVN), ko sedz valsts budžets, un būvdarbus plānots pabeigt septembra vidū.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.