Menu
 

Mālpilī notiks jaunsargu instruktoru kvalifikācijas paaugstināšanas seminārs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Gatis Dieziņš, AM Foto - Gatis Dieziņš, AM

No 10. līdz 21. augustam Mālpilī, kā arī Rudbāržos un Nīkrācē notiek mācību seminārs jaunsargu instruktoriem, kura noslēgumā instruktori būs ne tikai nostiprinājuši savas iemaņas dažādos Jaunsardzes mācību programmas blokos, bet arī saņems sertifikātus par savas kvalifikācijas celšanu. Kopumā šajos semināros tiek plānots apmācīt ap 90 jaunsargu instruktorus.

Jaunsardzes centra Plānošanas un organizācijas departamentā pavēstīja, ka semināra pirmajā daļā, kas tiks aizvadīta Rudbāržos, no 10. līdz 21. augustam instruktori apgūs lauka kaujas iemaņu nodarbību sagatavošanu un vadīšanu. Šajā semināra daļā tika aicināti piedalīties arī jaunsargi, kuriem šī būs laba iespēja nostiprināt savas lauka kaujas iemaņas, savukārt instruktoriem – pielietot iegūtās zināšanas praktiski, organizējot, sagatavojot un vadot nodarbības.

Otrajā semināra daļā, no 14. līdz 21. augustam Mālpilī un Nīkrācē instruktori apgūs mācību kursus par paaugstinātas un augstas bīstamības nodarbību sagatavošanu un vadīšanu, kaujas šaušanu, drošību uz ūdens, sporta tūrismu, kā arī kursu, kurā stāstīs par veselīga uztura un slodzes sakarībām un par dažādām mūsdienīgām orientēšanās metodēm.

Kvalifikācijas paaugstināšanas seminārus Jaunsardzes centrs organizē, lai nodrošinātu to, ka jaunsargiem nodarbībās tiek pasniegts kvalitatīvs un vienots mācību saturs, kā arī lai pārliecinātos, ka instruktoriem ir atbilstošas zināšanas un prasmes, realizējot drošas nodarbības jaunsargiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.