Menu
 

Siguldas pils kvartālā aicina uz Zelta rudens sezonas atklāšanas svētkiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.sigulda.lv Foto: www.sigulda.lv

Siguldas pils kvartālā 26.septembrī norisināsies Zelta rudens sezonas atklāšanas svētki ar lustīgu tirdziņu, gardiem našķiem un vakara noslēgumu divu izcilu muzikālo apvienību – “Sudden Lights” un “Oranžās brīvdienas” – pavadījumā.

Kā informē Siguldas novada pašvaldībā, no plkst. 11.00 visas dienas garumā Siguldas pils kvartālā pie amatniekiem, zemniekiem un dažādu arodu pratējiem būs iespēja iegādāties daudzveidīgu produkciju Zelta lapu tirdziņā, kā arī piedalīties atraktīvās izklaidēs gan lieliem, gan maziem. Zinātkārie varēs piedalīties meistarklasēs un konkursos pie Siguldas pils kvartāla amatniekiem – būs iespēja ielūkoties keramikas darbnīcā, Ādas artelī izzināt ādas izstrādājumu izgatavošanu, kā arī iepazīties ar rotu amatnieku darbu. Muižas koka māja gaidīs ikvienu, kas vēl nav paguvis paviesoties Dzīvā sudraba muzejā. Tajā aplūkojamas unikālas sudraba ekspozīcijas, ko veidojis juvelieris, mākslinieks un filozofs Oļegs Auzers.

Zelta rudens sezonas atklāšanas svētkos Siguldas pils kvartālā notiks “Rudens Street Food”, kurā būs iespēja sevi un savus tuvākos lutināt ar gardām maltītēm no Siguldas labākajiem ēdinātājiem un tuvējo novadu restorāniem. Atvadās no vasaras apmeklētāji aicināti nogaršot Siguldas saldējumu.

Aktīvākas atpūtas cienītāji tiek aicināti piedalīties ģimeņu orientēšanās spēlē “Zelta spieķis” ar startu plkst. 13.00 Siguldas Svētku laukumā, vēsta pašvaldības pārstāvji. Uzvarētāju apbalvošana – plkst. 15.00 Siguldas pils kvartālā.

Dienas noslēgumā rudens mīļotājus ar jaudīgu koncertu priecēs muzikālās apvienības – plkst. 19.00 “Sudden Lights” un plkst. 20.00 “Oranžās brīvdienas”. Biļetes cena uz abiem koncertiem ir 5 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – bez maksas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.