Menu
 

Sūtījumu izsniegšanai pirms gada nogales svētkiem pagarināts 62 Rīgas reģiona pasta nodaļu darbalaiks

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sakarā ar ievērojamo sūtījumu skaita pieaugumu gada nogalē kopumā 62 Rīgas reģiona “Latvijas pasta” nodaļās no piektdienas, 18.decembra, tiek pagarināts darbalaiks, lai klientiem pagūtu izsniegt maksimāli daudz nodaļās saņemto sūtījumu.

Par vienu stundu darbdienās un par trim stundām sestdienā tiek pagarināts darbalaiks pasta nodaļās Rīgā, Ādažos, Baldonē, Carnikavā, Cekulē, Garkalnē, Inčukalnā, Katlakalnā, Kauguros, Ķekavā, Majoros, Mālpilī, Mārupē, Mellužos, Murjāņos, Olainē, Piņķos, Raganā, Ropažos, Salaspilī, Saulkrastos, Siguldā, Slokā, Titurgā, Ulbrokā un Vangažos. 

Pagarinātais darbalaiks pamatā paredzēts sūtījumu saņemšanas nodrošināšanai, nepieciešamības gadījumā klientiem sniedzot arī citus vajadzīgos pasta pakalpojumus, norāda “Latvijas pastā”.

No 2020.gada decembra 81 noslogotākā un klientu apmeklētākā pasta nodaļa visā valstī strādā arī sestdienā, nodrošinot pakalpojumu sniegšanu stingrā saskaņā ar valstī noteiktajiem drošības pasākumiem Covid-19 izplatības ierobežošanai. Brīvdienās atvērtās nodaļas sniedz tikai pakalpojumus un tirgo vienīgi ar pasta pakalpojumu nodrošināšanu saistītās preces, kā arī pārtikas produktus,  sabiedriskā transporta biļetes, preses izdevumus un individuālos drošības līdzekļus.

“Latvijas pasts” aicina klientus būt saprotošiem, jo Covid-19 izplatības mazināšanai visā valstī ir noteikti ierobežojumi attiecībā uz cilvēku skaitu, kas var uzturēties pakalpojumu sniedzēju telpās, tāpēc iespējas sniegt pakalpojumus nodaļās ir samazinājušās un var rasties situācijas, kad sava pakalpojuma saņemšanu nākas uzgaidīt, stāvot ārpus nodaļas un distancējoties citam no cita.

Lai pasta pakalpojumu saņemšana nebūtu jāgaida, “Latvijas pasts” aicina izmantot uzņēmuma mobilās lietotnes iespējas, kas ļauj pakalpojumiem pieteikties attālināti un nodaļā ierasties tieši uz sava pakalpojuma saņemšanu. Attālināti pieteikties pakalpojumiem iespējams 86 lielākajās un noslogotākajās pasta nodaļās visā Latvijā. 

“Latvijas pasts” atgādina – gan vietējiem, gan ārvalstu sūtījumiem jābūt saņemtiem līdz 2020.gada 20.decembrim, lai uzņēmums tos pagūtu piegādāt līdz Ziemassvētkiem. Kā norāda uzņēmumā, Latvijā šogad pēdējais sūtījumu piegādes datums pirms Ziemassvētkiem ir 23.decembris, bet pirms gadumijas – 30.decembris.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.