Menu
 

Ķekavas novada Daugmales pagastā no 1.februāra maina apkalpojošo pasta nodaļu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: "Latvijas pasts" Foto: "Latvijas pasts"

Uzklausot Ķekavas novada Daugmales pagasta iedzīvotāju ieteikumus pasta pakalpojumu pieejamības nodrošināšanai, no 2021.gada 1.februāra tiek mainīta šīs teritorijas iedzīvotājus apkalpojošā pasta nodaļa. Turpmāk šīs teritorijas adreses apkalpos Ķekavas Pasta nodaļa, savukārt pasta indekss klientiem paliek nemainīgs – LV-2124.

Kā informē "Latvijas pastā", pamatojoties uz 2020.gada jūlijā veiktas iedzīvotāju aptaujas rezultātiem par iedzīvotājiem ērtāko pasta pakalpojumu saņemšanas vietu, no 2021.gada 1.februāra Daugmales pagasta teritoriju apkalpojošā pasta nodaļa tiek mainīta, un turpmāk tā būs Ķekavas pasta nodaļa Gaismas ielā 17a. Iedzīvotāju vairākuma viedoklis aptaujā liecināja, ka Ķekavas novada Daugmales pagasta iedzīvotājiem pasta pakalpojumu saņemšanai ērtāka būtu nevis līdzšinējā apkalpojošā pasta nodaļa Baldonē, bet gan Ķekavā.

Ķekavas Pasta nodaļa strādā pirmdienās, otrdienās un trešdienās no plkst.8.00 līdz 17.00, ceturtdienās no plkst.8.00 līdz 19.00 un piektdienās no plkst.8.00 līdz 15.00. Daugmalē iespējams arī saņemt pasta pakalpojumus pie pastnieka savā dzīvesvietā, iepriekš tos piesakot "Latvijas pasta" Klientu centrā pa tālruni 67008001 vai 27008001, norāda uzņēmumā.

Saņemot aicinājumu par reģistrēta sūtījuma izņemšanu, iedzīvotājiem ir iespēja pieteikt sūtījuma bezmaksas saņemšanu savā dzīvesvietā, iepriekš zvanot pa tālruni 67008001 vai 27008001 un norādot datumu, kurā klients vēlas saņemt sūtījumu. Savukārt no 2021.gada 1.februāra sūtījumu saņemšana bez iepriekšēja pieteikuma iespējama Ķekavas Pasta nodaļā.

Jau sākot ar 6.janvāri, informācija par apkalpojošās pasta nodaļas maiņu Ķekavas novada Daugmales pagasta iedzīvotājiem pēc 1.februāra tiks ievietota katra šajā teritorijā dzīvojošā klienta pastkastītē, vēsta "Latvijas pasta" pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.