Menu
 

Var pieteikt objektus labāko būvju skates gadagrāmatas jaunajai rubrikai "Gada prieks"

  • Autors:  LETA
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Skates "Gada labākā būve Latvijā" 2020.gada ciklā jaunu būvobjektu radītāji var pieteikt objektus gadagrāmatas jaunajai rubrikai "Gada prieks", aģentūru LETA informēja Latvijas Būvinženieru savienība.

Rubrikai var pieteikt nelielus, izcili plānotus un izpildītus objektus, kas izceļas ar kvalitāti, detaļu precizitāti, unikāliem vai ilgtspējīgiem risinājumiem un ir uzskatāmi par labās prakses piemēru būvniecībā.

Objektus rubrikai "Gada prieks" var pieteikt ikviena fiziska vai juridiska persona līdz 26.februārim. Jaunajā sadaļā tiks ievietots foto un galvenie dati par 2020.gadā ekspluatācijā nodotu nelielu būvi, vides vai infrastruktūras objektu un to daļām, kas demonstrē būvniecības nozares dalībnieku profesionalitāti - izcilu arhitekta, projektētāja, būvnieka, infrastruktūras ierīkotāja darbu, kā arī augstu pasūtītāja atbildību.

Pieteikums digitāli aizpildāms vietnes "gadabuve.lv" augšējā rīkjoslā "Pieteikties".

"Gada priekam" pieteiktos objektus skates žūrija nevērtē. Jaunā rubrika izveidota saskaņā ar skates "Gada labākā būve Latvijā" mērķiem - uzlabot būvniecības procesa kvalitāti, atbalstīt būvspeciālistu izaugsmi, motivēt nozares dalībniekus profesionāliem sasniegumiem, novērtējot būvniecības procesa gala rezultātu - būvi.

Skates organizatori un gadagrāmatas izdevēji ir Latvijas Būvnieku asociācija un Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar Būvniecības valsts kontroles biroju, VAS "Valsts nekustamie īpašumi", Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Lauksaimniecības universitāti, RISEBA Arhitektūras un dizaina fakultāti, Latvijas Pašvaldību savienību, 14 būvniecības nozares sabiedriskajām organizācijām un žurnālu "Būvinženieris".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.