Menu
 

Aptauja: Iedzīvotāji tuvāko mēnešu laikā plāno iegādāties apģērbu un labiekārtot mājokļus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Veicot Latvijas iedzīvotāju aptauju, “Holm Bank Latvia” noskaidrojusi, ka tuvāko trīs mēnešu laikā 44% cilvēku naudu plāno tērēt par nelieliem pirkumiem, piemēram, iegādājoties apģērbu un apavus,  savukārt 37% iecerējuši ieguldīt līdzekļus mājokļa labiekārtošanai.

Vēl arvien samērā liels iedzīvotāju skaits seko līdzi jaunākajām tehnoloģijām, ko vēlas iegādāties līdzko tās parādās tirgū. Aptaujas dati rāda, ka 14% cilvēku tuvāko mēnešu laikā plāno tērēt naudu dažādām tehnoloģiskām iekārtām, piemēram, TV, mobilajiem telefoniem, klēpjdatoriem, utt.

22% respondentu norādījuši, ka tuvākajos mēnešos vairāk līdzekļu ieguldīs dārzkopības, dzīvžogu un pagalma uzkopšanas darbiem.

Ilgstošā neskaidrība par ceļošanas ierobežojumiem radījusi situāciju, kad biežāk iedzīvotāji vēlas brīvdienas pavadīt Latvijā nevis doties uz ārvalstīm. Saskaņā ar aptaujas datiem 20% respondentu apgalvo, ka ceļot plāno Latvijā un tikai 8% brauks uz ārzemēm.

Neskatoties uz izaicinošo laiku saistībā ar pandēmiju, 7% respondentu sacījuši, ka plāno ieguldīt naudu jauna īpašuma iegādei.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.