Menu
 

"Kodols" iesaka: Viss vecais atkal kļūst jauns Apriņķis.lv

  • Autors:  Ramona Ļucāne, Marta Dzintare
"Kodols" iesaka: Viss vecais atkal kļūst jauns publicitātes

Iepriekšējās brīvdienās cītīgi darbojos, iekārtojot mazā brālīša jauno istabu. Tā kā skolas laiks tuvojas lieliem soļiem, lieku līdzekļu svaigam remontam gluži nebija, taču viss ir izdarāms arī ar pašu rokām un netērējot lielas naudas summas.

Jaunas tapetes iegādājos veikalā “Depo”, kur ir liela izvēle. Turklāt nav jāpērk daudz krāsainu un raibu tapešu ruļļu – pietiek ar vienu vai diviem, klāt piepērkot krāsojamās tapetes, uz kurām var radoši izpausties – nokrāsojot tās tādā krāsā, kādā kārojas, vai radot krāsainus mākslas darbus.

Lielākais izaicinājums bija mēbeles. It kā bija vēlme pēc jaunām, bet arī vecās nebija gluži ārā metamas, turklāt mīļas un ļoti ērtas. Risinājums – atjaunot tās vizuāli! Visas virsmas, arī lakotās, nedaudz jānoberž ar smilšpapīru, un tad tās var pārkrāsot. Mēs izmantojām balto emulsijas krāsu, ko iekrāsojām ar zaļo pigmentu (arī tas ir nopērkams “Depo”). Rezultātā vecās mēbeles izskatās kā jaunas, arī istaba izskatās pavisam citādāk.

Veļas žāvētājs – palīgs cīņā ar mūžīgo gludināšanu

Ļoti ticams, ka daudziem, kuri lasa šīs rindas, veļas žāvētājs jau ir, tomēr izmantošu izdevību padalīties sajūsmā par šo ierīci. Spriežot pēc ceļojumos novērotā, Latvijā veļas žāvētāji tomēr nav tik izplatīti kā citviet Eiropā vai ASV, kur tie ir teju katrā mājsaimniecībā.

Kādam varētu rasties jautājums: kur ir problēma? Vai tad veļu nevar izžāvēt izkarinot?

Protams, ka var, turklāt elektriskais žāvētājs tērē elektrību. Taču rezultāts ir to vērts, jo izžāvētās drēbes nav jāgludina. Tās ir mīkstas, gludas un var uzreiz kārt skapī. Es kā trīs dēlu mamma ļoti novērtēju to, ka T-kreklu kaudžu gludināšana ir palikusi pagātnē.

Protams, ne visus audumus drīkst žāvēt, bet ikdienas apģērbam žāvētājs lieliski noder. Turklāt tam nav nepieciešams ūdens pieslēgums, tātad vieta žāvētājam atradīsies ne tikai vannasistabā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.