Menu
 

Četri LTV darbinieki pēc kontakta ar Covid-19 inficētu personu Tokijā nonākuši pašizolācijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

Četri Latvijas Televīzijas darbinieki, viņu vidū žurnālists Dāvids Ernštreits, nonākuši pašizolācijā pēc fiksēta kontakta ar Covid-19 inficētu personu lidmašīnā uz Tokiju. LTV darbinieku nonākšana pašizolācijā olimpisko spēļu atspoguļošanu būtiski neietekmēs, jo visiem nodrošināta iespēja strādāt attālināti, kā arī komandas ietvaros veikta pienākumu pārkārtošana, informēja LTV.

Lai arī līdz pašizolācijas beigām žurnālists Dāvids Ernštreits nevarēs būt klāt sacensībās, viņš turpinās veidot reportāžas ar montētiem materiāliem. Komandā ir veikta pienākumu pārkārtošana, būtiskākajās sacensībās būs klāt, spilgtākos momentus un emocijas arī turpmāk atspoguļos žurnālisti Reinis Ošenieks un Matīss Timofejevs.

LTV olimpisko spēļu komandā Tokijā ir 14 darbinieki, visi vakcinēti pret Covid-19 un stingri ievēro organizatoru noteiktos ierobežojumus. Atbilstoši protokolam regulāri veiktie testi visiem ir negatīvi.

“Tā kā informācija no olimpisko spēļu organizatoriem par nepieciešamību līdz 4. augustam četriem darbiniekiem ievērot pašizolāciju saņemta tikai nedēļu pēc ierašanās, LTV komanda jau ir paguvusi veikt visus sagatavošanās darbus, lai olimpisko spēļu atspoguļošana netiktu būtiski traucēta. Visai LTV olimpisko spēļu komandai ir pandēmijas laikā iegūta pieredze strādāt attālināti. Pašizolācijā esošajiem darbiniekiem viesnīcas numuros ir nodrošināts darbam nepieciešamais aprīkojums,” norādījis LTV valdes loceklis Ivars Priede.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.