Menu
 

Pasākumā "Ašās darba intervijas" jaunieši varēs atrast nākamo darba devēju

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - facebook.com/visasiespejas Ilustrācija - facebook.com/visasiespejas

Sociālais uzņēmums un jauniešu iespēju platforma "Visas iespējas" 22.septembrī astoto reizi rīkos pasākumu "Ašās darba intervijas", kas paredzēts, lai brīvā un nepiespiestā gaisotnē savestu kopā jauniešus, kas meklē darbu, ar darba devējiem, pavēstīja platformas projektu vadītāja Anna Kanepone.

Pasākums norisināsies virtuālajā pasākumu platformā "Gathertown", un uz to aicināti pieteikties darba meklētāji vecumā no 18 līdz 35 gadiem.

Kanepone atzīmēja, ka Latvijas uzņēmumu vakanču tendences liecina, ka šobrīd vislielākā vajadzība ir pēc darbiniekiem klientu apkalpošanā un šīs nozares atbalstā, tāpēc tā izvēlēta kā pasākuma aptverošā tēma.

Pieslēdzoties platformai, dalībniekiem būs iespēja īsu interviju veidā satikt dažādu uzņēmumu pārstāvjus, kas atlasīti, balstoties uz "Visas iespējas" komandas īpaši izveidoto algoritma sistēmu. Algoritmā ņemtas vērā gan darba meklētāju, gan devēju vēlmes. Katra intervija ilgs četras minūtes, tāpēc darba meklētājiem svarīgi par sevi radīt labu pirmo iespaidu, lai iegūtu uzaicinājumu uz tālāku interviju.

Pasākuma norisei tiks izmantota arī īpaši izveidota telpa platformā "Gathertown". Tajā katram dalībniekam būs personalizēts avatars, ar kura palīdzību būs iespējams pārvietoties no vienas telpas uz citu, kā arī sarunāties ar citiem pasākuma dalībniekiem.

Darba meklētājiem tiks dota iespēja individuāli tikties ar pārstāvjiem no tādiem uzņēmumiem kā "Cabot Corporation", "airBaltic", "Luminor", "TietoEVRY", "Caffeine", "Mapon", "Printify", "allnex", "Bite", "Ursus Forwarding", "Depo", kafejnīca "Buberts", "Latvijas pasts", "Circle K", "Lidl", "Corporate Solutions", "Kesko senukai", "Gjensidige", "Enlabs", "Premier Restaurants", "Albert Cliff", "OC Vision", "Evolution Latvia", "BPO Services" un citiem.

"Lai arī pagājis jau vairāk nekā gads kopš pandēmijas sākuma, darba tirgū joprojām valda liels apjukums - jauniešiem šķiet, ka darba tirgū nav pieprasījuma pēc viņu prasmēm, savukārt kompānijas, atsākot darbību lielākos apjomos, gandrīz izmisīgi meklē jaunus darbiniekus," norāda "Visas iespējas" izveidotājs Gustavs Mārtiņš Upmanis.

Viņš ir pārliecināts, ka ar šī pasākuma palīdzību izdosies palīdzēt gan darba meklētājiem, gan devējiem.

"Visas iespējas" ir platforma, kas apkopo jauniešu organizācijas un to rīkotos projektus gan Latvijā, gan pasaulē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.