Menu
 

LVC: Brīvdienās braukšanas apstākļus var apgrūtināt stiprā vēja radītie postījumi un nokrišņi

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Brīvdienās braukšanas apstākļus pa Latvijas ceļiem var apgrūtināt stiprā vēja radītie postījumi un nokrišņi, brīdina "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Piektdienas pēcpusdienā Latvijā, īpaši austrumu rajonos, pastiprināsies vēja brāzmas, stipro vēju pavadīs arī lietus. Autovadītājiem jāpārvietojas uzmanīgi, jo vēja brāzmu skartajos apvidos uz ceļiem var būt lūzuši koki un zari, atzīmē LVC.

Sestdien Latvijā pakāpeniski ieplūdīs aukstāks gaiss un nakts stundās vietām gaidāms arī slapjš sniegs un iespējama apledojuma veidošanās uz ceļa. LVC aicina autovadītājus izvēlēties atbilstošu braukšanas ātrumu un būt piesardzīgiem uz ceļa.

Savukārt 27 valsts autoceļu posmos vēl turpinās būvdarbi un ir ieviesti satiksmes ierobežojumi.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz valsts galvenajiem autoceļiem pašlaik ir uz autoceļa Jēkabpils- Rēzekne- Ludza, kur posmā no Greiškāniem līdz Rīgas ielai ir ātruma ierobežojums 50 un 70 km/h. Posma šķērsošana var prasīt 15 minūtes.

Uz autoceļa Rēzekne- Daugavpils ceļa segas pārbūves posmā no Rēzeknes līdz Bekšiem ir ātruma ierobežojums 30, 50 un 70 km/h un paredzamais šķērsošanas laiks - 35 minūtes, bet uz Daugavpils šosejas notiek pārvada pār dzelzceļu netālu no Lūbastes remontdarbi, kur satiksme organizēta pa vienu joslu ar luksoforiem, vadstatņiem un ceļazīmēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.