Menu
 

Iekšlietu ministrija: Dienestu funkciju izpilde pēc 15.novembra netiks ietekmēta

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Valsts policijas, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Valsts robežsardzes darbinieku vidū vidēji 91% no nodarbinātajiem ir ar sadarbspējīgu sertifikātu, līdz ar to pamatfunkciju veikšana dienestos pēc 15. novembra netiek ietekmēta, informēja Iekšlietu ministrijā.

Saskaņā ar valdības lēmumu par obligātu vakcināciju valsts pārvaldē Valsts policijā no amata pienākumu pildīšanas tiks atstādinātas 31 amatpersona (tiks noteikta dīkstāve), Valsts robežsardzē – 21, bet Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā – 17.

Līdz 15.novembrim iekšlietu nozarē nodarbinātie ar sadarbspējīgiem sertifikātiem (vakcinēti vai pārslimojuši) Finanšu izlūkošanas dienestā bija 100%, Iekšlietu ministrijā - 96%,  Iekšlietu ministrijas poliklīnikā – 95%, Iekšlietu ministrijas Informācijas centrā – 95%, Iekšējās drošības birojā – 95%, Iekšlietu ministrijas Veselības un sporta centrā – 95%, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā – 92%, Valsts robežsardzē – 92%, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē – 91%, Nodrošinājuma valsts aģentūrā – 90%, Valsts policijā – 89%.

Ministrijā norāda, ka statistika ir mainīga, jo daudzi darbinieki ir nesen uzsākuši vakcināciju un vēl nav ieguvuši sadarbspējīgu sertifikātu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.