Menu
 

Līdz 3.janvārim turpināsies labdarības akcija "Palīdzam brīnumam notikt" maznodrošinātu ģimeņu atbalstam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Pateicoties iedzīvotāju atsaucībai un atbalstam, Ziemassvētku gaidīšanas laikā tika savākti jau vairāk nekā 6,6 tūkstoši eiro, kas palīdzēja maznodrošinātam ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām, labāk sagatavoties un radīt svētku sajūtu savās mājās.

Labdarības akcija “Palīdzam brīnumam notikt”, ko šogad pirmo reizi rīko labdarības fonds “Ziedot.lv” un mazumtirdzniecības tīkls “Maxima Latvija”, turpināsies līdz 3.janvārim, un ikviens iedzīvotājs ir aicināts atbalstīt maznodrošinātās ģimenes, kurās aug aprūpējams bērns.

Labdarības akcijā no 6,6 tūkstošiem eiro vairāk nekā 4 tūkstoši ziedoti ar portāla “Ziedot.lv” starpniecību, savukārt teju 2,5 tūkstoši saziedoti pateicoties iedzīvotāju ziedotajiem uzkrājumiem no “Maxima” veikalu tīkla  “Paldies” lojalitātes karšu uzkrājumiem. Par iedzīvotāju saziedotajiem līdzekļiem pirmās 40 maznodrošinātās ģimenes, kurās aug bērni ar kustību traucējumiem, saņēma dāvanu kartes 50 eiro vērtībā  ikdienā nepieciešamo preču un svētku pārtikas iegādei. Kā informēja akcijas rīkotāji, kopumā atbalstu plānots sniegt 150 ģimenēm visā Latvijā.

“Akcija “Palīdzam brīnumam notikt” sarūpēs svētku brīnumu ģimenēm, kurām citādi svētku galds būtu trūcīgs un bērnu mazās sirsniņas paliktu bēdīgas. Paldies katram, kas palīdzēja piepildīt brīnumu,” pateicās “Ziedot.lv” vadītāja Rūta Dimanta.

Labdarības akcijas laikā līdz 2022. gada 3. janvārim ikvienam ir iespēja iesaistīties, ziedojot lojalitātes kartes “Paldies” uzkrājumus internetā vai “Maxima” lietotnes sadaļā “Ziedo”, kā arī ziedojot naudu portālā “Ziedot.lv”. Par saziedotajiem līdzekļiem 150 maznodrošinātās ģimenes no visas Latvijas, kuras audzina īpašos bērniņus, saņems dāvanu kartes ikdienā nepieciešamo preču un svētku pārtikas iegādei, kas ir vērtīgs un ļoti gaidīts atbalsts ekonomiski sarežģītajā laikā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.