Menu
 

No piektdienas sporta sacensību dēļ slēgs satiksmi 11. novembra krastmalā un citviet Rīgas centrā

  • Autors:  LETA
No piektdienas sporta sacensību dēļ slēgs satiksmi 11. novembra krastmalā un citviet Rīgas centrā Foto: pixabay.com

Saistībā ar pasākuma "We Run Riga" norisi nedēļas nogalē galvaspilsētā gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi, tostarp jau no 21. septembra vakara būs slēgta satiksme 11. novembra krastmalā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāve Iveta Bulāne.

No 21. septembra plkst. 20.00 līdz 23. septembra plkst. 8.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, Poļu gātes posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai, Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai, kā arī 11. novembra krastmalai piegulošā paralēlā ielā Vecrīgas pusē no Jaunielas līdz Bīskapa un Poļu gātei. Tāpat tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai.

No piektdienas plkst. 18.00 līdz 23. septembra plkst. 8.00 tiks aizliegts apstāties un stāvēt, kā arī atstātie transportlīdzekļi tiks pārvietoti ar autoevakuatora palīdzību uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu – 11. novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un 11. novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē, posmā no Poļu gātes līdz Jaunielai.

Sestdien, 22. septembrī, no plkst. 12.00 līdz skrējienu beigām būs slēgta satiksme sekojošā maršrutā: 11. novembra krastmala–Eksporta iela–Citadeles iela–Eksporta iela–Miķeļa iela–Kronvalda bulvāris–Muitas iela–Vanšu tilts–nobrauktuve uz Ķīpsalu–Ķīpsalas iela–Enkura iela–Ogļu iela–Kaiju iela–Ķīpsalas iela–nobrauktuve no Vanšu tilta–Zunda krastmala–uzbrauktuve uz Vanšu tilta–Balasta dambis–Raņķa dambis–Trijādības iela–Kuģu iela–AB dambis–Kuģu iela–Trijādības iela–Raņķa dambis–Balasta dambis–uzbrauktuve uz Vanšu tilta–Vanšu tilts–Pils laukums–Torņu iela–Pils iela–Muitas iela–11. novembra krastmala.

Tāpat sestdien no plkst. 19.00 līdz plkst. 21.00 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme maršrutā: 11. novembra krastmala–Akmens tilts–Kuģu iela–Trijādības iela–Raņķa dambis–Balasta dambis–nobrauktuve no Vanšu tilta–Vanšu tilts–Citadeles iela–Torņa iela–Pils laukums–Muitas iela–Eksporta iela–11. novembra krastmala.

No 21. līdz 23. septembrim maratona norises vietu iekārtošanas un iekārtu demontāžas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.