Menu
 

Konsolidētās TV skatītākais kanāls augustā – LTV1

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pexels.com Foto - pexels.com

Konsolidētās TV skatītākais TV kanāls augustā bija LTV1, kura vērošanai veltīti 11% no kopējā TV skatīšanās laika. Otrs skatītākais bija kanāls TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 10,1%. Savukārt trešais skatītākais TV kanāls bija LTV7, kura skatīšanās laika daļa – 4,2%, liecina pētījumu kompānijas “Kantar” informācija.

Konsolidētās TV skatītāko TV programmu topa pirmajā vietā augstā ierindojās raidījums “de facto” kanālā LTV1, kuru vēroja vidēji 6,6% jeb 117,1 tūkstotis Latvijas iedzīvotāju vecumā no četriem gadiem. Topa otrajā vietā ierindojās “TV3 ziņas”, kuras vēroja vidēji 6,3% jeb 112,4 tūkstoši skatītāju. Trešā skatītākā TV programma augustā bija “Panorāma (Svētdienā)” kanālā LTV1, kuru vēroja vidēji 6,1% jeb 109,5 tūkstoši skatītāju.

Augustā skatītākā basketbola spēle bija Latvijas izlases spēle pret Kanādu, ko vidēji vēroja 5,8% jeb 103 tūkstoši skatītāju un kas ierindojas topa ceturtajā vietā.

Viens skatītājs pie TV ekrāna augustā pavadīja vidēji 3 stundas un 54 minūtes dienā, tas bija par 5 minūtēm mazāk nekā jūlijā

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.