Menu
 

Piektdien Ādažu poligonā norisināsies militārais vingrinājums "Baltic Warrior"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/eFPBGLatvia Foto - facebook.com/eFPBGLatvia

20.oktobrī Ādažu poligonā un tā apkārtnē norisināsies ikgadējais militārais vingrinājums "Baltic Warrior", lai veicinātu Latvijas un sabiedroto bruņoto spēku karavīru saliedētību vienota uzdevuma izpildē, pavēstīja Sauszemes spēku Mehanizētā kājnieku brigāde.

Militārā vingrinājuma "Baltic Warrior" laikā Sauszemes spēku mehanizētās kājnieku brigādes un NATO paplašinātās klātbūtnes Latvijā kaujas grupas karavīri, startējot pāros, kopumā veiks aptuveni 35 kilometru garu distanci.

Vingrinājums sāksies ar 17 kilometru garu forsēto pārgājienu, nesot 15 kilogramus smagu mugursomu, tālāk jāveic 1 kilometra gājiens, nesot kanoe laivu, kā arī 16 kilometru brauciens ar kanoe laivu pa Gaujas upi. Pārbaudījums noslēgsies ar 500 metru skrējienu līdz finišam Carnikavas pludmalē.

Pārgājiena laikā var tikt īslaicīgi ierobežota satiksmes kustība pa koplietošanas ceļiem ap Ādažu poligonu, lai nodrošinātu vingrinājuma dalībnieku drošību. Sauszemes spēku mehanizētā kājnieku brigāde aicina iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret notiekošajām aktivitātēm un īslaicīgi radītajiem satiksmes traucējumiem uz koplietošanas ceļiem ap Ādažu poligonu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.