Menu
 

Aptauja: 98% Latvijas iedzīvotāju naudas grūtību gadījumā nebūtu gatavi atteikties no telekomunikāciju pakalpojumiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

98% Latvijas iedzīvotāju naudas grūtību gadījumā nebūtu gatavi atteikties no telekomunikāciju pakalpojumiem, primāri izvēloties ierobežot ēšanu ārpus mājas, došanos ceļojumus un kultūras pasākumu apmeklēšanu, liecina IKT pakalpojumu sniedzēja “Bite” veiktās aptaujas dati.

Visbiežāk iedzīvotāji naudas grūtību gadījumā būtu gatavi atteikties no ēšanas ārpus mājas – tā atbildēja 26% aptaujāto. 21% aptaujāto visvairāk būtu gatavi atteikties no ceļojumiem, bet 19% – no teātra, kino un koncerta apmeklējumiem. 11% aptaujāto atzina, ka primāri būtu gatavi atteikties no jauna apģērba un apaviem, un tikpat daudzi norādīja, ka nav domājuši par šo jautājumu.

9% atzina, ka naudas grūtību gadījumā visvairāk būtu gatavi atteikties no skaistumkopšanas pakalpojumiem, bet 2% norādīja citu variantu. Vien 2% atbildēja, ka naudas grūtībās būtu gatavi atteikties no telekomunikāciju pakalpojumiem (interneta, mobilajiem sakariem u.tml.).

Katram desmitajam iedzīvotājam ir bijušas problēmas apmaksāt rēķinus par mobilo sakaru pakalpojumiem ilgstošas slimības vai zaudēta darba dēļ.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.