Menu
 

Tirgū ienāk jauns spēlētājs ēdiena piegādes segmentā

  • Autors:  Fresh.club
Tirgū ienāk jauns spēlētājs ēdiena piegādes segmentā

Latvijā pirmais food tech jaunuzņēmums fresh.club aicina dzīvot skaisti un veselīgi bez piepūles: uzņēmums piedāvā jaunu pieeju ēdienu piegādes segmentā, katru dienu piegādājot svaigas, veselīgas un individualizētas premium segmenta maltītes klientiem, kuri vēlas baudīt garšīgu ēdienu, tomēr ēst veselīgi, samazināt vai pieaudzēt svaru, palielināt muskuļu masu.

Ēdiens ar piegādi katram klientam individuāli

Uzņēmumu dibinājuši veselības tehnoloģiju jaunuzņēmuma Nutrameg līdzdibinātājs Kristofs Blaus un ilggadējais Printify produktu izstrādes daļas vadītājs Daniels Marheļs kopā ar pārtikas tehnologu Raivi Driksnu un uztura speciālisti, treneri Annu Paulu Auziņu. Ēdienu gatavo kvalificētu pavāru komanda, un pavisam šobrīd fresh.club komandā ir vairāk nekā 20 dažāda profila speciālistu – programmētāji, uztura speciālisti, pārtikas tehnologi, pavāri u.c. Šobrīd uzņēmums personalizētu ēdienu piedāvā Rīgā un tās apkaimē, bet tuvākajos mēnešos plāno paplašināt darbību ārvalstīs.

“Attīstītajās valstīs daudzi labprāt ikdienā ēstu svaigu un veselīgu uzturu ar pareizu kaloriju daudzumu un uzturvielu balansu, bet nodrošināt sev tādu dzīvesveidu līdz šim varēja atļauties atsevišķas slavenības ar personīgo treneri, pavāru un uztura speciālistu. IT tehnoloģijas un automatizācija palīdz fresh.club visu paveikt klienta vietā un katru dienu, arī brīvdienās, pagatavot un piegādāt svaigu, veselīgu, garšīgu maltīti. Ēdiens ir personalizēts katram klientam, nodrošinot nepieciešamās uzturvielas un kaloriju daudzumu atkarībā no mērķiem, ko klients vēlas sasniegt,” stāsta fresh.club līdzdibinātājs un idejas iniciators Kristofs Blaus.

Izcila kvalitāte, veselīgs ēdiens

Fresh.club vadītājs un līdzdibinātājs Danieļs Marheļs stāsta: “Mēs piedāvājam svaigu, veselīgu, garšīgu ēdienu, kura radīšanā liela nozīme ir tehnoloģijām. Ekspertu loma šajā procesā ir radošums un zināšanas, pārējo paveic programmatūra. Klients reģistrējas mūsu mobilajā lietotnē un norāda informāciju par savu svaru, dzīvesveidu, mērķiem. Lielākoties cilvēki grib samazināt svaru, taču netrūkst arī to, kas vēlas to palielināt, veicināt muskuļu masas pieaugumu vai vienkārši ēst veselīgi. Algoritms aprēķina nepieciešamo kaloriju daudzumu un pielāgo katru recepti un produktu apjomu katram klientam individuāli, lai mēs varētu pagatavot tieši tik daudz un tieši tādu ēdienu, kāds klientam ir vispiemērotākais.”

Fresh.club pārtikas tehnologs Raivis Driksna saka: “Ēdienu pagatavošanā tiek izmantotas augstākās kvalitātes izejvielas, ko iepērkam gan no vietējiem ražotājiem, gan starptautiskajiem partneriem. Produktu apstrādē izmantojam nozarē atzītas un veselīgas pagatavošanas tehnoloģijas un prakses, atturamies no liela piesātināto taukvielu daudzuma, sāls, cukura vai rūpnieciski ražotiem pusfabrikātiem.”

“Rīgā, tāpat kā citās lielpilsētās, ap 80% ēdiena piedāvājuma ēdiena piegādes servisos nav tas veselīgākais: tas drīzāk ir fast food jeb ātrās uzkodas – picas, burgeri, kebabi. Restorāni gatavo visiem vienādi, bet veselīgs ēdiens katram var nozīmēt pavisam ko citu. Tāpat restorānu ēdiens, īpaši fast food, ir bagātināts ar bieži vien ne tik veselīgām mērcēm, satur daudz sāls, cukura un piesātināto tauku, dominē rafinētu ogļhidrātu avoti un aizmirsts par pilngraudu produktiem. Fresh.club receptes izstrādājam, vadoties pēc uzturzinātnes principiem, kopā ar pārtikas tehnologiem, lai nodrošinātu maltīšu svaigumu un lielisku katra ēdiena garšu,” atklāj fresh.club uztura speciāliste un recepšu autore Anna Paula Auziņa.

Ērta un regulāra ēdienu piegāde ietaupa klientiem daudz laika

Fresh.club virtuve un kurjeri strādā bez brīvdienām, bet vienmēr svaigus un kvalitatīvus produktus piegādā sertificēti sadarbības partneri, kuri iztur rūpīgu atlases procesu. Uzņēmuma komanda pastāvīgi apkopo klientu atsauksmes un pilnveido ēdienkartes piedāvājumu, nodrošinot vislabāko klientu pieredzi. Tiklīdz klients izmaina informāciju par svara vai dzīvesstila paradumu izmaiņām, tiek mainōita un pielāgota arī recepte. Tāpat klienti var mainīt ēdiena piegādes adresi un laiku (rīts vai vakars), kā arī ar vienu klikšķi izlaist, piemēram, atvaļinājuma dienas.

Līdzās veselīgam uzturam fresh.club pamatvērtība ir arī planētas ilgtspēja, tāpēc uzņēmums izmanto dabai draudzīgu, no otrreiz pārstrādātām izejvielām izgatavotu un kompostējamu iepakojumu. Fresh.club īsteno bezatkritumu politiku, iepērkot precīzu produktu daudzumu, cik nepieciešams katras dienas maltīšu pagatavošanai, un tādējādi kopā ar klientiem mazinot pārtikas atkritumu problēmu. Piegādes maršruti tiek automātiski izskaitļoti, lai radītu pēc iespējas ekonomiskāku degvielas un laika patēriņu.

Izmēģinājušas arī slavenības

“Ikdienā nav tik vienkārši ēst sabalansēti un skaitīt kalorijas. Fresh.club ēdieni ir pagatavoti katram individuāli, tie ir gan veselīgi, gan garšīgi. Varu nelauzīt galvu par ēdiena gatavošanu – šajās maltītēs veselīgi produkti sakombinēti tā, ka ir arī garšīgi. Mani patīkami pārsteidz garšu daudzveidība, ko ne vienmēr ir viegli panākt, gatavojot pašai,” saka viena no fresh.club pirmajām klientēm rakstniece Dace Rukšāne.

Šo ēdienu labprāt izvēlas arī Latvijas bronzas hokeja izlases aizsargs Uvis Balinskis: “Profesionālam sportistam pēc smagiem treniņiem un spēlēm ir ļoti svarīgs labs uzturs. Fresh.club piedāvā kvalitatīvu un veselīgu ēdienu, kas man palīdz uzpildīt ķermeni ar pašu svarīgāko, lai justos labi. Ikdienā ar fresh.club arī ietaupu daudz laika, jo nav jādodas uz veikalu un jādomā, ko ēdīšu, – viss jau ir sagatavots un piegādāts iepriekšējā dienā, ēdiens ir ļoti garšīgs, daudzveidīgs un, pats galvenais, – veselīgs.”

Spied šeit un lejupielādē fresh.club lietotni savā iPhone vai Android telefonā un izmēģini!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.