Menu
 

Salaspilī sestdien notiks mazpulku ikgadējā konference

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - mazpulki.lv Ilustrācija - mazpulki.lv

Salaspilī sestdien, 24.februārī, notiks biedrības "Latvijas mazpulki" konference "95 darbi Latvijai", informēja biedrības pārstāvji.

Plānots, ka pasākumā piedalīsies vairāk nekā 150 dalībnieku, tostarp mazpulcēnus sveiks zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS), kā arī sadarbības partneri no SIA "Ezerkauliņi", Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra, Latvijas Agronomu biedrības, Latvijas Jauno zemnieku kluba, Latvijas Skautu un gaidu centrālās organizācijas un biedrības "Baltic Stewardship Council".

Biedrībā norāda, ka konferencē plānots atskatīties uz 2023.gadu, veikt grozījumus biedrības statūtos, kā arī plānots lemt par plāniem 2024.gadam.

Tāpat konferencē plānots iepazīties ar aptaujas datiem par to, kādai būtu jābūt organizācijai, lai tā būtu jauniešiem pievilcīga. 

Pasākums notiks plkst.11 Latvijas Nacionālā botāniskā dārza Vides izglītības centrā "Botania".

"Latvijas mazpulki" ir bērnu un jauniešu organizācija Latvijā, kura ar praktisku darbu un neformālo izglītību nodrošina Latvijas jauno sabiedrības līderu un uzņēmēju izaugsmi, īsteno un ievieš videi draudzīgu rīcību un attīsta jauniešiem saistošus Latvijas laukus.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.