Menu
 

Siguldā mēneša garumā noris riepu nodošanas akcija "Nomet riepu atbildīgi!"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ieva Makare Foto - Ieva Makare

Tuvojoties autoriepu maiņas sezonai, Siguldas pilsētas SIA “Jumis” no 19.marta līdz 20.aprīlim rīko riepu nodošanas akciju “Nomet riepu atbildīgi!”, aicinot Siguldas novada iedzīvotājus no nolietotajām autoriepām atbrīvoties bez maksas un videi draudzīgā veidā, informē uzņēmumā.

Akcijas laikā Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot Siguldas ID karti, aicināti bez maksas nodot neierobežotu skaitu vieglo automašīnu riepu (bez diskiem). Ja riepu skaits pārsniedz 10 vienības, to nodošana iepriekš jāsaskaņo ar klientu apkalpošanas centru pa tālruni 26112288  vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.. Lūdz ņemt vērā, ka akcijas laikā netiks pieņemtas traktoru un smago automašīnu riepas.

Riepas nodot varēs Siguldā atkritumu šķirošanas laukumā “Zemdegas” tā darba laikā: otrdienās no plkst.12.00 līdz 17.00, trešdienās no plkst.15.00 līdz 19.00, ceturtdienās no plkst.10.00 līdz 17.00, sestdienās no plkst.10.00 līdz 14.00.

Uzņēmumā atgādina, ka nolietotās autoriepas ir videi kaitīgie atkritumi un to novietošana neatļautās vietās ir sodāma rīcība, kā arī bīstama, jo var radīt ugunsdrošības un vides piesārņojuma riskus. Parūpējoties par riepu pareizu apsaimniekošanu, tiek novērsts potenciālais vides piesārņojums, kā arī tiek saglabāta dabas daudzveidība, jo riepas var pārstrādāt, radot jaunas preces un samazinot pirmreizējo dabas materiālu izmantošanu ražošanā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.