Menu
 

Foto: Godināti Siguldas novada pāri, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Godināti Siguldas novada pāri, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus Foto: K. Zīverts, Siguldas novada pašvaldība

Lai pateiktos par ģimenisko vērtību saglabāšanu un godinātu stiprās ģimenes par viņu rādīto piemēru, 15. decembrī kultūras centrā "Siguldas devons" sveica tos novada pārus, kuri laulībā nodzīvojuši 50 gadus un Latvijas simtgades gadā atzīmē zelta kāzu jubileju, informē Siguldas novada pašvaldībā.

"Stipras, saticīgas ģimenes ir mūsu vislielākā vērtība, un jūs esat tam apliecinājums. Jūsu savstarpējā uzticēšanās, cieņa, atbalsts, kā arī patiesa un īsta mīlestība pusgadsimta garumā ir tās cilvēku īpašības, ko mēs ikkatrs gribētu. Siguldas novads lepojas ar jums un jūsu ģimenēm!" sveicot pārus un pasniedzot atjaunotu laulības apliecību un Latvijas Bankas izdoto sudraba monētu "Sigulda", sacīja Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics.

Pasākumā tika godināti trīs novada zelta pāri. Tika sveikti Pēteris un Daina Mačkalanovi, kuri savu laulību reģistrēja Ogres pilsētas Dzimtsarakstu nodaļā 1968. gada februārī un Siguldā dzīvo jau kopš 1969. gada. Godināti tika Ivars un Vanda Kaņepes, kuri Siguldā dzīvo jau vairāk nekā 50 gadus un savu laulību reģistrēja Siguldas pilsētas kultūras namā, tagadējā "Siguldas devonā", 1968. gada maijā. Savukārt Jānis un Skaidrīte Talči laulību reģistrēja Pāles pagasta Dzimtsarakstu nodaļā 1968. gada novembrī un uz dzīvi Allažu pagastā pārcēlās pirms 45 gadiem.

Zelta pārus sveica arī viņu ģimenes; pasākumu ar muzikālu programmu papildināja dziedātājs Mārtiņš Ruskis, vēsta pašvaldības pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.