Menu
 

Lielā gavēņa laikā aicina ziedot trūkumcietējiem

  • Autors:  LETA
Foto - facebook.com/CaritasLatvija Foto - facebook.com/CaritasLatvija

Lielā gavēņa laikā organizācija "Caritas Latvija" aicina iesaistīties žēlsirdības aplokšņu akcijā "Gavē un dalies mīlestībā!", kuras laikā varēs atbalstīt trūkumcietējus, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Romas Katoļu baznīcā.

Akcija notiks Rīgas arhidiecēzes draudzēs, un tās laikā ikviens tiek aicināts padomāt, no kā šajā laikā varētu atteikties, lai ar ietaupīto summu iepriecinātu tos, kas dzīvo lielā trūkumā un grūtībās.

Akcijas rīkotāji norāda, ka aploksnes varēs saņemt dievnamu grāmatu galdos vai pie dežurantiem. Savukārt Klusajā nedēļā - no 15.aprīļa līdz 20.aprīlim - ikviens akcijas dalībnieks savu aploksni varēs nodot draudzes prāvestam. Pēc tam šīs aploksnes tiks nogādātas organizācijai "Caritas Latvija".

Aizvadītajā gadā līdzīga akcija sadarbībā ar "Caritas Latvija" notika Rīgas Kristus Karaļa draudzē. Toreiz aploksnēs tika savākti ap 800 eiro. Šie līdzekļi tika izmantoti un arī pēc šī gada akcijas tiks izmantoti, sniedzot atbalstu personām, kas ir minētās organizācijas redzeslokā, kā arī īstenojot jaunus atbalsta projektus, piemēram, šovasar tiks atvērts dienas aprūpes centrs bērniem ar īpašām vajadzībām un viņu ģimenēm.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.