Menu
 

Seminārā Jūrmalā jaunieši varēs iepazīties ar iedvesmojošiem cilvēkiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

Turpinās programmas "Panākumu skola" Latvijas tūre, semināros palīdzot veidot valsts nākotnes līderus un iedvesmojot jauniešus sasniegt mērķus, veidot interesantu dzīvi, karjeru un biznesu. Nākamā tikšanās gaidāma 11. aprīlī Jūrmalā, kad būs iespēja iepazīties ar iedvesmojošiem cilvēkiem, kuriem jau ir izdevies izveidot tādu dzīvi, kādu viņi paši vēlas.

Programmas "Panākumu skola" mērķis ir atbalstīt jauniešus darba gaitu un veiksmīgas karjeras uzsākšanā, attīstot būtiskākās dzīves un uzņēmējdarbības prasmes un veicinot kontaktu tīkla veidošanos, informē "Coca-Cola HBC Latvija" sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Dricka.

“Darba devēji saskaras ar dažādiem izaicinājumiem, kuru risināšanai noder jauniešu zināšanas un prasmes. Cilvēkresursu trūkums rosina meklēt jaunas sadarbības formas, lai uzrunātu tieši jauniešus, kuri ir aktīvi, enerģiski, viņiem piemīt labas digitālās prasmes, un viņi arvien tiecas apgūt jaunas zināšanas. Šādi darbinieki var būt liela veiksme, ja darba devējs prot atrast īsto pieeju un integrēt ne tikai jaunu darbinieku, bet arī pielāgot darba vidi un arī pats mainīties līdzi tendencēm. Lai jauniešiem palīdzētu īstenot savu potenciālu, mums ir prieks sadarboties ar "Coca-Cola HBC Latvia" projektā "Panākumu skola". Tā ir iespēja kopīgiem spēkiem iedvesmot un motivēt jauniešus īstenot savu potenciālu,” saka Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

Bezmaksas seminārā 11. aprīlī par savu pieredzi stāstīs dažādu jomu pārstāvji. Uzņēmēja Anna Andersone ir viena no kustības "Riga TechGirls" līdzradītājām, darbojas jaunuzņēmumu komūnas "TechHub Riga" valdē. Viņa ir izveidojusi zīmolu "Be-with" un iepriekš arī tādus uzņēmumus, kas guvuši starptautiskus panākumus, – "Froont", "Berta CMS", koprades telpu "The Mill". A. Andersone jauniešiem pastāstīs par to, kā sāka savas gaitas jaunuzņēmumu vidē un ko iemācījās šo gadu laikā, arī dibinot uzņēmumus, vēsta D. Dricka.

Pasākumā uzstāsies arī prezentēšanas prasmju treneris Oskars Priede, kura inženiera un biznesa vadības izglītība, analītiskā domāšana, kā arī uzstāšanās pieredze daudzu gadu garumā dod viņam iespēju palīdzēt saviem klientiem noteikt uzņēmuma/produkta vērtības piedāvājumu un prezentēt to. Jauniešiem viņš pastāstīs, kā sasniegt līmeni, kad iespējams droši un pārliecinoši komunicēt ar citiem lietišķajā vidē, darba intervijās un uzstājoties publiski.

Viens no reklāmas nozares pionieriem Latvijā Ēriks Stendzenieks jauniešiem pastāstīs, kā attīstīt radošumu un kāpēc tieši tas būs ļoti nepieciešams nākotnē. Viņš ir izveidojis un vada "Latvian Art Directors Club", studējis Mākslas akadēmijā Latvijā, maģistra grādu komunikāciju dizainā ieguvis Londonā un ieguvis arī maģistra grādu biznesa vadībā prestižajā "Berlin School of Creative Leadership". Ē. Stendzenieka reklāmas aģentūra "MOOZ" ir Baltijā vienīgā, kas tikusi pie četrām pasaules reklāmas festivāla "Cannes Lions" izcilības balvām, norāda D. Dricka.

Ar jauniešiem tiksies arī TV un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare. Viņa vada "Star FM" raidījumu "Zoopasta", filmējusies kinofilmā "Es mīlu jūsu meitu", vadījusi tādus TV šovus kā "Dziesmu duelis", "Saimnieks meklē sievu", "Dziedi ar zvaigzni" un daudzus citus. B. Sipeniece-Gavare pastāstīs, kā un kur atrast savu aicinājumu, piepildīt dzīvi un karjeru.

Gaidīti tiek visi interesenti, taču īpaši jaunieši vecumā no 18 līdz 30 gadiem. Pasākums ir bez maksas un notiks 11. aprīlī no plkst. 18.00 līdz 21.00 Jūrmalas Kultūras centrā. Ierašanās no plkst. 17.15, lai būtu laiks iepazīties un iegūt jaunus un vērtīgus kontaktus. Reģistrācija pasākumam šeit.

Šis būs pirmais pasākums 2019. gadā. Divos iepriekšējos gados semināri notika Rīgā, Cēsīs, Liepājā un Rēzeknē. Tos kopumā apmeklēja 680 dalībnieki. Projektu "Panākumu skola" Latvijā īsteno "Coca-Cola HBC" sadarbībā ar Latvijas Darba devēju konfederāciju. Šī programma ir starptautiska un kopumā tiek realizēta 28 valstīs laika periodā no 2017. līdz 2020. gadam, atzīmē D. Dricka.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.