Menu
 

Gaidāmas būtiskas vilcienu kustības izmaiņas Tukuma, Skultes, Jelgavas un Siguldas virzienā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto no arhīva Foto no arhīva

Saistībā ar pavasara sezonas pasažieru plūsmas pieaugumu un ņemot vērā gaidāmos sliežu remontdarbus, vilcienu kustības sarakstos ir veiktas vērā ņemamas izmaiņas, ar kurām aicināti iepazīties pasažieri.

Galvenokārt sarakstos veiktās izmaņas ir saistītas ar pasažieru plūsmas pieaugumu, kas ierasts pavasara sezonā, savukārt vilcienu pienākšanas un atiešanas laiku izmaiņas Tukuma virzienā saistītas ar vilcienu kustības ātruma ierobežojumiem sliežu ceļa remontdarbu laikā posmā Sloka–Dubulti, informē AS "Pasažieru vilciens” Sabiedrisko attiecību daļas galvenā sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Līcīte.

Pasažieru ērtībām daļa vilcienu, kas līdz šim kursējuši tikai darba dienās, turpmāk tiks norīkoti arī brīvdienās, tāpat saraksts ir papildināts ar papildu vilcieniem, kas kursēs katru dienu. Vairākiem vilcieniem Skultes līnijā tiek pagarināti kursēšanas maršruti, piemēram, vilcieni, kuri ziemas sezonā bija norīkoti no Rīgas līdz Carnikavai, no 19. aprīļa kursēs līdz Saulkrastiem. Atsevišķiem vilcieniem ir nedaudz mainīti pienākšanas/atiešanas laiki.

Ievērojamākās kustību saraksta izmaņas ir veiktas Tukuma un Skultes līnijā, Jelgavas līnijā izmaiņas skar četrus vilcienus, bet Siguldas līnijā tiek norīkoti divi papildu vilcieni brīvdienās. Tukuma līnijas pasažieri tiek aicināti īpaši rūpīgi sekot līdzi aktuālajam vilcienu kustības sarakstam, jo šajā līnijā, sākot no 24. aprīļa līdz pat maija beigām, tiks mainīti atiešanas un pienākšanas laiki vairākiem darba dienās kursējošajiem vilcieniem, norāda A. Līcīte.

“Pasažieru vilciena” tīmekļvietnē un mobilajās lietotnēs publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienas uz priekšu, jau ietver minētās izmaiņas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.