Menu
 

Ar daudzveidīgiem pasākumiem atzīmēs Ķekavas novada desmitgadi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes attēls Publicitātes attēls

Ķekavas novada svētkos no 12. līdz 15. jūnijam ar daudzveidīgu koncertu un aktivitāšu programmu atzīmēs novada desmitgadi. Svētkos uzstāsies arī daudzi populāri mākslinieki – Intars Busulis un Abonementa orķestris, grupa “Dagamba”, kā arī “Triānas parks”.

Svētku programmu 12. jūnija vakarā atklās dzejnieka Jāņa Petera 80 gadu jubilejai veltīts koncerts “Jāni, Jāni, zelta mute!” Baložu kultūras namā. Koncertā dzejnieka vārdus izdziedās ansamblis “Jūti”, sieviešu koris “Daugaviete”, jauktais koris “Mozaīka” un vīru koris “Ķekava”, informē Ķekavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību vadītāja Vineta Vītoliņa.

Latvisko tradīciju baudītājiem šogad būs iespēja piedalīties Jāņu ielīgošanas meistarklasē, savukārt svētku sajūtu meklētājiem nekur tālu nebūs jādodas, jo arī šogad novadu apbraukās svētku autobuss “Svētki iebrauc tavā sētā”, ar dziesmām un dejām pieskandinot Titurgu, Dzērumus, Rāmavu, Krustkalnus, Valdlaučus un Katlakalnu.

Svētku galvenajā dienā, 15. jūnijā, novada iedzīvotājus un viesus gaidīs brīvdabas tirgus “Radām un rādām katram radam”, interesenti varēs vērot Latvijas armijas un tās sabiedroto militārās tehnikas izstādi, savukārt erudīcijas spēļu cienītāji savas zināšanas varēs pārbaudīt spēlē “Ko tu zini par Ķekavas novadu”. Tāpat aizraujošas izklaides gaida kultūras cienītājus – tautas deju ansamblis “Zīle” uzstāsies koncertā “Sasadancosim”, bet izrāžu apvienība “Panna” smīdinās komēdijā “No saldenās pudeles”, stāsta V. Vītoliņa. Tāpat padomāts arī par jauniešiem – skeitparkā pie Ķekavas vidusskolas gaidāmas sacensības “Pa Rampām-pam”.

Novada svētku programmas kulminācija būs 15. jūnija vakarā, kad Ķekavā, svētku laukumā starp Nākotnes un Skolas ielu, uz galvenās svētku skatuves uzstāsies Latvijā iemīļoti mūziķi – Intars Busulis un Abonementa orķestris, grupa “Dagamba” un “Triānas parks”. Svētku izskaņā – zaļumballe kopā ar grupu “Ginger Band”.

15. jūnijā visas dienas garumā būs arī karuseļi, piepūšamās atrakcijas un sporta aktivitātes gan lieliem, gan maziem, vēsta pašvaldības pārstāve.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.