Menu
 

Mālpilī notiks ikgadējās Jaunsardzes sporta spēles

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/Jaunsardze Foto - facebook.com/Jaunsardze

25.un 26.maijā Mālpilī, stadionā pie Mālpils sporta centra, norisināsies ikgadējās Latvijas mēroga “Jaunsardzes sporta spēles 2019”, ko organizē Jaunsardzes un informācijas centrs sadarbībā ar Mālpils novada domi. Pasākums tiek rīkots, lai veicinātu fizisko sagatavotību un sporta attīstību Jaunsardzē, noskaidrotu labākās komandas un noteiktu spēcīgākos sportistus jaunsargu vidū, kā arī veiktu jaunsargu atlasi Nacionālo bruņoto spēku un Baltijas karavīru sporta spēlēm.

Jaunsardzes un informācijas centrā pavēstīja, ka sporta spēlēs šogad plāno piedalīties 240 jaunsargi no visām Jaunsardzes novadu nodaļām. Dalībniekiem vecumā no 17 līdz 21 gadam būs iespēja sacensties gan individuāli, gan komandām deviņos sporta veidos”: pludmales volejbols, strītbols, virves vilkšana, pneimatiskā šaušana, vasaras biatlona stafete, 1500 un 3000 metru skrējiens, tautas bumba, spēka un izturības daudzcīņa (crossfit), minifutbols “7 pret 7”.

Sestdien no plkst. 10.00 līdz 11.00 ir paredzēta dalībnieku ierašanās un reģistrēšanās. Svinīgā sporta spēļu atklāšana notiks plkst. 13.40, kurā jaunsargus uzrunās Jaunsardzes un informācijas centra pārstāvji. Sākot no plkst. 14.30 norisināsies individuālās un komandu sacensības.

Svētdien no plkst. 9.15 līdz 13.00 norisināsies sacensību pusfināli un vēlāk notiks finālsacensības. Savukārt plkst. 15.30 Mālpils sporta centra laukumā sāksies svinīgā Jaunsardzes sporta spēļu noslēguma un apbalvošanas ceremonija, kurā sporta spēļu dalībniekus un uzvarētājus sveiks aizsardzības ministrs Artis Pabriks un turpmākajiem sasniegumiem iedvesmos un balvas pasniegs bijušais Latvijas futbola izlases kapteinis, Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.