Menu
 

Foto: Nosvinēta "Palīdzēsim.lv" 10 gadu dzimšanas diena

  • Autors:  Ilze Skuja, labdarības organizācijas “Palīdzēsim.lv” vadītāja
Foto – Mārtiņš Zilgalvis un Ēriks Meinarts Foto – Mārtiņš Zilgalvis un Ēriks Meinarts

1.jūnijs visai “Palīdzēsim.lv” komandai, aprūpē esošajiem bērniem, jauniešiem un to vecākiem, organizācijas atbalstītājiem un brīvprātīgajiem bija liels notikums. Viesu namā “Skultes muiža” sirsnīgā atmosfērā tikās tie, kuriem palīdzēts un tie, kuri atbalsta, ziedojot naudas līdzekļus, produkciju, pakalpojumu, savu laiku un talantu.

Par neaizmirstamiem muzikālajiem mirkļiem uz “LNK Group” dāvātās skatuves rūpējās grupas “DAGAMBA” un “Pulsa efekts”, dziedātāji Mārtiņš Ruskis, Johnny Salamander un Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas audzēkņi.

Saviļņojošs izdevās pasākuma notikums – “Latvijas Valsts meži” dāvāto kociņu stādīšana, kad katrs bērniņš, kuram sniegts atbalsts, stādīja savu liepiņu kopā ar kādu no atbalstītājiem. Kā minēja vairāki no sadarbības partneriem, šis bija ļoti emocionāls mirklis, jo atbalstot kādu bērnu vai labdarības aktivitāti, Tu īsti nezini, kam konkrēti palīdzi, šoreiz bija iespēja satikties un kopīgi paveikt labo darbu, radot skaistu liepu aleju.

Diena bija radošu un iepriecinošu mirkļu pilna – darbojās dažādas radošās meistarklases, piedzīvojām brīnumus un pārsteigumus. Bērnus priecēja “Mārtiņa burbuļi”, “Smilšu kino un smilšu aplikācijas”, “BirdieBox” fotostūrītis, “Jogitas Pasākumi” lielās spēles, “Elme Messer Gaas” atrakcijas, “Priekam.lv” baloni, “Guns n Lasers” krāsainās dūmu sveces un biedrības “Tuvu” dāvinātās plastilīna darbnīcas.

Pasākumu vadīja Kaspars Brūvelis no organizācijas “Pieaugušie bērni”, savukārt par muzikālo noformējumu rūpējās DJ Armand Keraynn.

Gardā piedzīvojumā devāmies, baudot picu bāra “Gaz 53” un “Uguns pica” picas, “Jāņa Saukas desu darbnīcas” gardās desiņas, “Mārtiņa Beķerejas” smalkmaizītes, “A fruits” augļus, Skultes īpašo zupu, Skrīveru mājas saldējumu, kā arī Vittel un Green Cola, “, “Maxima”, “Gemoss”, “Lido”, Orkla Confectionary and Snacks Latvia”, “Balticovo” , “Fazer”  dāvātos našķus. Savukārt, par skaistu un baudāmu vizuālo noformējumu parūpējās mūsu draugi no “Alisakri_designs”, “Dizaina Parks”, “Greta”, “Trauku serviss”, “SC KOKS”,  reklāmas kompānija “Abi 2”, Baltijas Foto Serviss un “McĀbols”.

Par to, lai ballīte skanētu tālu un fiksētos vēstures mirkļos,  rūpējās mūzikas producēšanas studija “Euroshow”, mobilās skatuves noma “Expromt”, Kristaps Selga no “Selga foto” fotogrāfs Ēriks Meinarts un fotogrāfs Mārtiņš Zilgalvis no Foto ziņu aģentūras “F64”.

Visa šī brīnišķīgā diena tika dāvināta no mūsu draugu puses – mākslinieki, fotogrāfi, skaņa, skatuve, muiža, našķi, meistarklases un aktivitātes – tas viss mūsu fantastisko draugu – atbalstītāju sarūpēts. Katrs iedodot šķietami mazumiņu no sevis, kopā veido grandiozu pasākumu.

Desmit gadu laikā labdarības organizācija kopumā palīdzējusi vairāk kā 500 bērniem un jauniešiem. Izveidoti vairāk nekā 155 fotostāsti ar palīdzības lūgumiem un aptuveni tikpat daudz fotostāstu, kuros redzams, kā kopīgi esam mainījuši šo bērnu dzīves. Nodibināta cieša sadarbība ar 8 aprūpes centriem, 7 specializētajām internātskolām, 6 bērnu namiem visā Latvijā un Iļģuciema sieviešu cietumu.

Noorganizētas 32 vasaras nometnes, īstenoti neskaitāmi pārgājieni, kopā ar jauniešiem esam piedalījušies 7 Rīgas Maratonos un tikko aizsākām sadarbību ar “Stirnu buku”, īstenotas 10 Labo darbu nedēļas, ik pārnedēļas tiekas Jauniešu klubiņš, kā arī mūsu lielākais pēdējā laika lolojums – Brīvbrīdis, kurā tiekas mūsu lieliskie īpašie bērni un viņu fantastiskās mammas .

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.