Menu
 

Skauti un gaidas tiekas ar Vējoni, tostarp siguldieši

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Valsts prezidenta kanceleja Foto: Valsts prezidenta kanceleja

Trešdien, 26. jūnijā, Rīgas pilī uz Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa prezidentūras atvadu vizīti tika ielūgti Latvijas Skautu un gaidu centrālās organizācijas vienību pārstāvji. Siguldas 83. skautu un gaidu vienību šajā ciemošanās reizē pārstāvēja Laurenču sākumskolas skolēni – vienības mazskauts Austris Grīnvalds un guntiņa Evelīna Marta Druvnese.



Siguldas 83. skautu un gaidu vienības jauniešiem šī bija pirmā tikšanās ar Latvijas Valsts prezidentu un pirmā vizīte Rīgas pilī. Tikšanās sākumā visi aicinātie viesi pulcējās Ģerboņu zālē, kur tika prezentēts prezidenta kancelejas darbs. Pēc tam Ģerboņu zālē adjutanta pavadībā ieradās Valsts prezidents un teica svinīgo uzrunu viesiem, informē Siguldas 83. skautu un gaidu vienības vadītājs Gatis Kalniņš.

Tikšanās laikā prezidents pateicās par veiksmīgo sadarbību ar Latvijas Skautu un gaidu centrālo organizāciju – lielāko bērnu un jauniešu nevalstisko organizāciju Latvijā. Savukārt kā pateicību no Latvijas Skautu un gaidu centrālās organizācijas tās vadītāja Agnija Jansone prezidentam uzdāvināja īpašo skautu un gaidu kaklautu. Pēc tikšanās katras vienības pārstāvji fotografējās ar Valsts prezidentu un vēlāk devās ekskursijā pa Rīgas pili, vēsta G. Kalniņš.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.