Menu
 

Rīgas centrā ierobežos satiksmi Latvijas armijas simtgades svinību laikā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.facebook.com/nbsstabaorkestris Foto: www.facebook.com/nbsstabaorkestris

Saistībā ar Latvijas armijas simtgades svinību norisi no 4. jūlija plkst. 20.00 līdz 7. jūlija plkst. 6.00 tiks aizliegts apstāties un stāvēt 11. novembra krastmalā posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un 11. novembra krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Poļu gāti un Jaunielu), informē Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu koordinatore Aira Šmelde.

Savukārt no 5. jūlija plkst. 20.00 līdz 7. jūlija plkst. 6.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (arī alus velosipēda, velorikšu, elektromobiļu un zirgu pajūgu satiksme): 11.novembra krastmalā posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai; 11. novembra krastmalai piegulošajā ielā no Poļu gātes līdz Jaunielai; Poļu gātē posmā no 11. novembra krastmalas līdz Pils ielai; Bīskapa gātē posmā no Herdera laukuma līdz 11. novembra krastmalai.

No 5 .jūlija plkst. 20.00 līdz 7. jūlija plkst. 6.00 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielā posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukumā posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai, vēsta A. Šmelde.

6. jūlijā no plkst. 15.00 līdz plkst. 18.00 tiks slēgta visu veidu kuģošanas līdzekļu satiksme Daugavas akvatorijā starp Akmens tiltu un Vanšu tiltu un no plkst. 16.00 līdz plkst. 17.00 kuģošanas līdzekļiem, kuriem piestātnes atrodas posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, jāatrodas nekustīgi piestātnēs.

Neskaidrību gadījumā iedzīvotāji aicināti zvanīt Satiksmes vadības centram pa bezmaksas informatīvo tālruni 80003600, norāda domes pārstāve.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.