Menu
 

Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis rīko akciju "Es audzinu viens!"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 no 11.līdz 17. maijam rīkos akciju “Es audzinu viens!”. Šāda akcija tiek rīkota jau trešo reizi.

Kā secinājuši speciālisti, kas ikdienā apkalpo zvanus, ne visiem vecākiem, kas vieni rūpējas par bērniem, ir pieejama atbalsta sistēma, tāpēc jo īpaši svarīgi ir savlaicīgi saņemt psiholoģisku palīdzību, risinot ikdienas grūtības. Šīs akcijas ietvaros ir iespēja pašam vecākam bez maksas saņemt ne tikai profesionālu psiholoģisko atbalstu, bet arī vērsties pēc informatīvas palīdzības konkrētās situācijas risināšanā.

“Mēs aicinām ikvienu vecāku, aizbildni, adoptētāju vai audžuvecāku, kurš ikdienā viens nodrošina bērnu aprūpi un saskaras ar dažādām grūtībām, droši vērsties Uzticības tālrunī un saņemt bezmaksas psiholoģisko palīdzību jautājumos, kas skar bērnus”, uzsver VBTAI Ģimeņu ar bērniem atbalsta departamenta direktore Amanda Vēja.

Uzticības tālrunis 116111 ir bezmaksas tālruņa līnija, kas ir anonīma un darbojas visu diennakti. Darbadienās plkst. 12–20 ar Uzticības tālruņa speciālistiem iespējams sazināties arī izmantojot tiešsaistes konsultācijas VBTAI mājaslapā v, vai arī vēršoties pēc palīdzības e-pastā Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.