Menu
 

Mārupes un Olaines novados notiks pasākumu cikls "Par prasmīgām ģimenēm"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Biedrības “Pierīgas partnerība” un “Jaunolaines attīstībai” ar Sabiedrības integrācijas fonda atbalstu īsteno projektu “Par prasmīgām ģimenēm”. Projekta mērķis ir palīdzēt ģimenēm stabilizēt un atgūt mentālo veselību pandēmijās ietekmē, kvalitatīvi pavadot laiku kopā.

Kā pavēstīja projekta īstenotāji, tā ietvaros notiks trīs pasākumu cikls ar neformālās izglītības darbnīcām, ģimeņu līdzdarbošanos, kur caur prasmēm, iemaņu un vēstures apgūšanu, tuvējo novadu iepazīšanu, tiks godināta ģimenes kopā būšana un tradīcijas. Ikviens novada iedzīvotājs varēs iesaistīties šajos pasākumos, piedaloties amatnieku, rokdarbu un citās radošajās darbnīcas, kas aktuālas bija 19.gs., 20. gs. un ir  21.gs. Un parādīsim kā šīs prasmes var tikt pielietotas mūsdienās, tādejādi izzinot gan vēsturi, gan iespējas Olaines un Mārupes novadā.

Pasākumi paredzēti 8.augustā Mārupes novada Salas pagasta kultūrizglītības centrā “Vietvalži” (19. gs.prasmes), 22. augustā Jaunolaines Mežezerā (20. gs.prasmes) un 5.septembrī Sporta un atpūtas parkā “BMX Mārupe” (21.gs.prasmes.). Dalība pasākumos ir bez maksas. Piedaloties ar ģimeni visos trijos pasākumos, ir iespēja iegūt pateicības dāvanas. Iepriekšējā pieteikšanās obligāta. Pasākumi notiks ievērojot visus valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības pasākumus.

“Projekta rezultātā vēlamies  stiprināt ģimenes – veicināt savstarpējo komunikāciju un garīgo veselību ģimenē. Lai iedzīvotāji gūst zināšanas, prasmes un izpratni par iniciatīvu attīstīšanu pašvaldībās, ir motivēti līdzdarboties,” skaidro rīkotāji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.