Menu
 

Veselības un sporta nedēļā Siguldā notiks vairākas aktivitātes ģimenēm

  • Autors:  Apriņķis.lv
Veselības un sporta nedēļā Siguldā notiks vairākas aktivitātes ģimenēm Foto: pixabay.com

Veselības un sporta nedēļas laikā, no 24. līdz 30. septembrim, Siguldā ikvienam būs iespēja bez maksas piedalīties 26 sporta nodarbībās un 24 izglītojošās lekcijās, aktivitātēs jauniešiem un senioriem, bērniem un vecākiem, kā arī doties pārgājienos, velobraucienos un orientēšanās izaicinājumā.

25. septembrī, Topošo un jauno vecāku dienā, būs iespēja apmeklēt grūtnieču vingrošanu, zīdaiņu peldināšanas nodarbību, un lekcijas, kas saistītas ar tēmām, kā vecākiem labāk izprast savu lomu bērniņa dzīvē un kā veicināt gan savu, gan mazuļa labsajūtu, informē Siguldas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Svarena.

Bērnu dienā, 26. septembrī, bērni kopā ar vecākiem varēs piedalīties rotaļu jogā, crossfit nodarbībās, spēlēties kopā ar vecākiem, tāpat izglītojošās lekcijās varēs uzzināt, kā izmantot dažādas vecākiem sniegtās atbalsta iespējas un emocionāli sagatavot bērnu nozīmīgajam notikumam – bērnudārza gaitām.

Savukārt 30. septembris Siguldā būs ģimenēm veltīta diena, kad būs iespēja piedalīties rīta pārgājienā un fotomeistarklasē, velobraucienos, kā arī pārgājienā gar iežu atsegumiem Gaujas krastos. Dienas laikā ģimenes aicinātas apmeklēt "GreenFest", kurā varēs līdzdarboties darbnīcās, apmeklēt ģimeņu jogu un citas aizraujošas aktivitātes, norāda I. Svarena.

Plašāka informācija un Veselības un sporta nedēļas programma pieejama Siguldas novada pašvaldības "Facebook" lapā un tīmekļa vietnē www.sigulda.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.