Menu
 

Labdarības projekts "Atver savu sirdi" aicina uz "Brīnumu dienas festivālu"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/atversavusirdi Foto - facebook.com/atversavusirdi

Atbalstot Allažu bērnu un ģimenes centru, projekta “Atver savu sirdi” ietvaros 18. aprīlī no plkst.12 līdz 17 tiek organizēts “Brīnumu dienas festivāls”, uz kuru tiek aicināti bērni no audžu ģimenēm, Allažu bērnu un ģimenes atbalsta centra un citiem Latvijas bērnu atbalsta centriem. Rīkotāji lēš, ka pasākumā piedalīsies vairāk nekā 130 bērnu.

Pasākumā būs aktivitātes ar burbuļiem, darbosies piepūšamās atrakcijas, ziepju liešanas meistarklase, stafetes, lielformāta spēles, donatu mākslas siena, elektrokvadracikli u.c. Dalībniekus būs gatavi iedvesmot “Biodanza” dejotāji, līnijdejotāji, būs arī citi priekšnesumi. Pasākuma noslēgumā uzstāsies bērnu un jauniešu grupas, būs sarūpēts arī cienasts.

“Pēc tik ilga ierobežojumu un aizliegumu perioda beidzot mēs varam droši pulcēties kopā. Mūsu mērķis ir radīt pozitīvas emocijas mazajiem apmeklētājiem, kam to trūkst,” uzsver pasākuma rīkotāji.⠀

“Atver savu sirdi” ir sabiedrisks projekts, 18 dažādās nozarēs darbojošos personu iniciatīva. Šos cilvēkus vieno kopīgs mērķis – atvieglot bērnu ikdienu un piepildīt sapņus.

Projekta ietvaros par saziedotajiem līdzekļiem jau ir iegādāta daļa aprīkojuma, plānots vēl iegādāties aprīkojumu, kas veicinās atbalsta centra aprūpējamo, vardarbībā cietušo bērnu rehabilitāciju, kā arī veicinās turpmāko integrāciju sabiedrībā. Ieguldījums šo bērnu rehabilitācijā ir pamatvērtība viņu dzīves kvalitātes, ģimeņu un arī sabiedrības labklājības pamats.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.