Menu
 

Jūlijā Jūrmalā notiks ģimeņu radošās dienas

  • Autors:  LETA
Foto - Anita Austvika, jurmala.lv Foto - Anita Austvika, jurmala.lv

No 25.jūlija līdz 29.jūlijam Jūrmalas daudzbērnu ģimenēm būs iespēja piedalīties radošā dienas nometnē, kuras laikā Jūrmalas un Ķemeru Nacionālā parka amatnieki dalīsies savā pieredzē un prasmēs, informē pašvaldība.

Nometne paredzēta gan lieliem, gan maziem saimes dalībniekiem. Darbnīcas lielākoties notiks visiem kopā. Pašiem mazākajiem, kas vēl nav gatavi veidot, šūt un darināt, būs mazā spietotava - radošas nodarbes zīmējot, rotaļājoties, spēlējot sporta spēles un veidojot leļļu teātri.

Ģimenes dalībai nometnē aicinātas pieteikties līdz 4.jūlijam, aizpildot elektronisko anketu. Priekšroka tiks dota Jūrmalas daudzbērnu ģimenēm.

Pēc pieteikumu saņemšanas un apstiprināšanas varēs izvēlēties konkrētās darbnīcas un aktivitātes.

25. un 26.jūlijā būs jāizvēlas sev interesējošās darbnīcas, pārējās dienās darbošanās būs kopīga. Pieteiktajām ģimenēm jāapmeklē darbnīcas un pasākumus visas nometnes dienas.

Nometnes laikā paredzēts apgūt rotu veidošanu, darboties ar mālu un ādu, kā arī darināt arheoloģisko kreklu.

Paredzēts doties uz Ķemeriem pie dravnieku saimes, lai kopīgi apraudzītu bišu dravas, iepazītu biškopības produktus un darbotos ar vasku.

28.jūlijs ir pārgājiena diena uz Jūrmalas Brīvdabas muzeju, bet 29.jūlijā darbošanās plānota Antiņciema "Dārēs" - kur varēs iepazīt savvaļas ziedu spēku dažādos kosmētiskos izstrādājumos. 

Pasākuma noslēgumā plānots svinēt Jumja dienu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.