Menu
 

11.un 18.novembrī daudzbērnu ģimenes vilcienos varēs braukt bez maksas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Autotransporta dirkecija Foto - Autotransporta dirkecija

Lāčplēša dienā, 11.novembrī, un Latvijas Republikas Neatkarības proklamēšanas 104.gadadienā, 18.novembrī, daudzbērnu ģimeņu locekļiem un ģimenēm, kuru aprūpē ir bērni vai pilngadīgas personas, kas nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ar invaliditāti, visos vilcienu maršrutos būs iespēja braukt bez maksas.

AS “Pasažieru vilciens” aicina lielģimenes izmantot iespēju pavadīt laiku kopā vilcienā, apmeklējot sev tīkamos svētku pasākumus – lāpu gājienus, koncertuzvedumus, gaismu un audiovizuālas instalācijas, militārās tehnikas izstādes un militāro parādi un citus pasākumus daudzviet Rīgā un Latvijā – vai dodoties svinēt svētkus pie radiem un draugiem.

Bezmaksas braukšanas biļeti šajās svētku dienās daudzbērnu ģimeņu un ģimeņu, kuru aprūpē ir bērni ar invaliditāti, locekļi varēs saņemt visās AS “Pasažieru vilciens” biļešu tirdzniecības kasēs vai vilcienā pie konduktora kontroliera, uzrādot Latvijas Goda ģimenes apliecības “3+ Ģimenes karte” vai “Goda ģimene”, personu apliecinošu dokumentu (ID karti vai pasi) vai skolēna vai studenta apliecību.

Savukārt, iegādājoties biļeti vienam braucienam elektroniski “Pasažieru vilciena” tīmekļa vietnē vai mobilajā lietotnē, šīm ģimenēm tiks piemērotas jau ierastās un ik dienu Goda ģimenēm piemērojamās atlaides – 50% apmērā pieaugušajiem vai 90% apmērā skolēniem un studentiem, kuri nav vecāki par 24 gadiem.

Derīga “3+ Ģimenes karte” vai apliecība “Goda ģimene” un personu apliecinošs dokuments (ID karte vai pase) vai skolēna vai studenta apliecība jāuzrāda, gan iegādājoties vilciena biļeti, gan konduktoram kontrolierim brauciena laikā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.